Marifet değil bu.

Konu sahibi son olarak 1418 gün önce görüldü
Sizce ne marifet değil? :)

Mesela bence 'yalan söyleyip iftira atmak marifet degil. Marifet; söyledigin yalana iftiraya kendini de inandırmaktır. Ruh hastasıysan hakkını vereceksin hastalıgının. Biz de 'ooo tamam oluş bu' dicez. Bunu dememiz için doktor olmamıza gerek yok ehehehe =)

açılan bu konuda tespit tüketmekte marifet değil .d

Mesela 3-6 yaş gurubuna Allah'ın tanımını yapmaya çalışmak dini ögretmek de marifet degil. Çocuk daha soyut kavramları kavrayamazken ne kursuna niye yollarlar anlamam. 'İyigi dürüstlügü ögretin en azından somut kavramlarınız olur elinizde. Zira oluşan soyut kavramın korkusu çocukta nefrete dönüşebilir.

Ya ben psikolojimi okusaydım :D :D :D

Haklı çıkmak gibi bi gayem oldugunu düşünmen ve bunu dile getirmen de marifet degil. =))

haklı çıkmadığın halde zaten bilinen bir konuya haklı çıkmadını yazıp sonrada haklı çıkmadım cümlesi kullanarak haklı çıkmadın konusunda haklı olmanda bir marifet değil .d.d

Sabahin köründe uyanmak marifet diil havalarin evde hırka giydirecek kadar soğuk olmasıda marifet diil benim üsengeçlikten kalkamamam da marifet diil

haklı çıkmadığın halde zaten bilinen bir konuya haklı çıkmadını yazıp sonrada haklı çıkmadım cümlesi kullanarak haklı çıkmadın konusunda haklı olmanda bir marifet değil .d.d
'Haklı' kelimesinden beni sogutman da marifet degildi ama becerdin tebrikler! : DDD

Takım tutmak marifet değil, marifet Fenerbahçeli olmakta. ljlsljslssj

Mes ele nedir bilir misin kardes.

Mes ele marifet degil, asil mes ele marifeti marifet sanmaktir.

Alıntı yapmadan sağa sola saldırmak marifet değil gençler. Cesareti özgüveni görelim. Önemli olan alıntı yaparak üslubu düzgün bir şekilde tartışmayi becerebilmek.

gencler marifetinizi dokun

Her et Marif Et değildir.
Marif Et gerçek dana etidir. Marif Et alın, sağlığınızı tehlikeye atmayın.

Geri