mariam kavakçı

Konu sahibi son olarak 1509 gün önce görüldü
cumhurbaşkanının selfie ve instagram filtrelerinden sorumlu yeni danışmanı.

1932807-1-1546939007-Yg-Wpj.jpg

Cumhurbaşkanının danışman kadrosuna Abd pasaportlu Mariam Kavakçı atanmıştır. Vatana millete hayırlı olsun. Bu en normal pozu sanırım.

sayın adminlerimiz de maria puder'i foruma geri dönsün artık.

E buna ne danısacakmış?

Çok çirkin.

Cumhurba%C5%9Fkan%C4%B1-Dan%C4%B1%C5%9Fman%C4%B1-Mariam-Kavak%C3%A7%C4%B1-Kimdir.jpg

mariam_5.jpg

DR. Mariam Kavakçı 2017 yılında, İkinci Yüksek Lisans derecesini Texas Üniversitesi’nde İletişim Bilimleri ve Bozuklukları bölümünde tamamladı. Konuşma dili patoloğu ve iş kadını olarak hayatına devam etmektedir.

Kizin 15 yasindaki Ergenlik fotografini buraya koyup kafa bulan zavallilar.
Basörtüsü nefretini gidin sokakta kusun. Forumu kirletmeyin. Sizin ananiz baciniz yokmu? Onlara bu sekilde davranilsa hosunuza mi gider?

sozon ononoz boconoz yok mo?

Ergen görmesek ergen diye yutturacak
Tamam savunda tutarlı savun be kardeşim alyans var elinde , erken Eren ergenlerden o vakit

Daily Sabah’taki kiz :D

‘we know it won't be easy, but with God on our side and Erdogan as our leader, anything is possible.’

En alışık olduğum tavır , şaşırtmadı

Benim için fazla genç. Yada minyon tipli olduğundan öyle bir imaj yaratıyor. Siz de okusaydınız, siz de danışman olsaydınız.

Arkadaş anne büyükelçi, teyze milletvekili, kıza da danışmanlık vermişler işte. Hem 3-5 yolunu bulsun, hem meşgalesi olsun, hem de CV'sine eklesin denilmiş belli ki. Hala daha "siz de okusaydınız" demenin mantığı ne? Yetkinliğiyle değil soyismiyle makam sahibi olduğu kabak gibi ortada değil mi?

Bunların zaten eski komşularından tut eski şoförüne kadar herkesi mamaladığını biliyoruz, hiç değilse bu kadar göz göre göre yapmıyorlardı, artık gizlemeye de gerek duymuyorlar. Ne de olsa kitle ayıplamıyor.

Ben şahsen CB makamının, devletin en tepesinin, böyle belediyeye yeğenini sokar gibi kullanılmasından aşırı rahatsız oldum. O makamın temsil ettiği değerlere inanan ve bağlı olan herkesin de rahatsız olması gerekir.

"lütfen bu hanıma haddini bildiriniz" ilk cagrisim bu
hayat cok tuhaf akp filan

Herkes güvendiğini yanına alır. Kimse kendine muhalefet olanı kendine danışman yapmaz. Kemal bey beni mi danışman yaptı ? Hatırı sayılır bir yerde de okumuş. Gidipte Amerika da okumak hatır ile olmuyor. Para ile de olmuyor. Öyle olsaydı herkes Amerika da okurdu.

Allah kimseyi saçma sapan çapsiz oğlan ya da kızların hatırla mevki sahibi olmalarını savunduracak kadar zor duruma sokmasın. Utanç verici.

Geri