Maria Carey - Gençlik Aşkım

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Id give my all to have , just one more night with youuuuu dediğinde beni benden alırdıda geri getirmezdi ,saate bakardım ya maria yı 5 geçerdi yada maria ya 5 vardı

gençlik aşkım 90 ları kasıp kavurmuştu emineminde eski sevgilisidir bu arada zalımın kızı...ya

defalarca tekrar tekrar doğma dileğim yada şansım olsa hep marianın olduğu yerde doğmak isterdim aynı şehirde aynı kişiye defalarca tekrar tekrar aşık olmanın o bacaklarda derman bırakmayan heycanı ve miğdeye giren kramp hissini yaşamak için pehhhhh

Mariah 1990'lı yılların en çok albümü satılan kadın şarkıcıdır, 1990'lı yıllarda her yıl 1 numaraya ulaşmış single'ları bulunan tek şarkıcı ve tüm zamanların en çok albümü satılan kadın R&B/Hip-hop şarkıcısı unvanlarına sahiptir. ve elwis presley ile beraber en çok 1 numaraya ulaşmış single'ı olan ikinci şarkıcıdır
bide Thalia vardı ama kimler geldi kimler geçti hiç biri Maria kadar sevilmedi neyse dinliyoruz efenim

3e32fc47d310a00c6568fa5533fd7351.jpg

796333-mariah_carey.jpg

BONUS PİCTURE
mariah-carey-terry-richardson.jpg

bkz:
[YOUTUBE]mIhI23gBBPQ[/YOUTUBE]

Yaşlandıkça güzelleşiyor

bacakları dolmalık biber gibi :))))))))))

Diva kelimesinin içini tam anlamıyla doldurandır kendisi. 90'larda Daydream, Butterfly, Rainbow; 2000'lerde e=mc^2; 2010'larda ise Me, i am Mariah... The Elusive Chanteuse gibi bomba albümlere imza atmış, son yıllarda eski popülerliğini bir nebze yitirmiş olsa da çoktan efsaneler arasına ismini yazdırmış müthiş ses.

Adının içinde Maria geçtiği için böyle .

Nurgül Yeşilçay dan sonra gördüğüm Jartiyeri en güzel "dolduran" kadın yalnız.

oncelikle sözlük kurallarının katledildigi konu,alintinin haddi hesabı yok.... xd
konuya gelecek olursak canlı dinleme şerefine nail olduğum kişidir kendisi,muazzam ötesi,bıkmadan dinlenilesi.

Bayan bacak diyorlardı bir ara :)

My all idi sanirim cok severim o sarkiyi.

Geri