Mardin'de okuldan atılan öğrenci silahla kapıya dayandı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Mardin'de okuldan atılan öğrenci silahla okulun kapısına gelip havaya ateş açtı, gözaltına alındı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde devamsızlık ve disiplin cezaları nedeniyle okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi, tabanca ile gelerek okulun kapısına dayandı.

Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı.

Kızıltepe ilçe merkezindeki Kenan Kösen Lisesi'nde devamsızlık ve disiplin cezaları nedeniyle bir süre önce okuldan atılan ismi henüz öğrenilemeyen lise son sınıf öğrencisi, elinde tabanca ile okulun önüne geldi.

Kapalı olan kapıdan içeri giremeyen öğrenci, belinden çıkardığı tabanca ile havaya birkaç el ateş etti. Çevrede ve okulun içinde büyük panik yaşanırken, kız öğrenci kapıyı tekmelemeye başladı.

O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, ihbar üzerine bölgeye gelen polis, kız öğrenciyi gözaltına alındı.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak

1714996312990-yeni-proje.jpg

Kız öğrencinin tabanca ile ne işi olur ki?

Ne var bunda bende kullanabiliyorum

Yani kullsnmayı bilmek çok mühim değil de eline alıp okul basmak enteresan açılçası
Ben bilmiyorum ayrıca yaş olarak küçük çocuklara ya da gençlere niye silah kullanmak öğretilir ki?
O yaşta bir çocuğun hatalı karar alma ve sonuçlarını hesap edememe olasılığı çok yüksektir.

Ben bilmiyorum ayrıca yaş olarak küçük çocuklara ya da gençlere niye silah kullanmak öğretilir ki?
Öğretmek değil de şu olmuş olabilir babasının ruhsatlı silahı vardır evde temizlerken öğrenmiş olmalı aslında görmekte gerekmiyor çok basit ağır makinalı bir silah değil hemen hemen herkes bunu kullanmayı bilir diye düşünüyorum
Ama bir çocuğun erişebileceği bir yerde olması da ayrı bir konu tabi evde iyi muhafaza edilmeli

Öğretmek değil de şu olmuş olabilir babasının ruhsatlı silahı vardır evde temizlerken öğrenmiş olmalı aslında görmekte gerekmiyor çok basit ağır makinalı bir silah değil hemen hemen herkes bunu kullanmayı bilir diye düşünüyorum
Ama bir çocuğun erişebileceği bir yerde olması da ayrı bir konu tabi evde iyi muhafaza edilmeli
Silah varsa kişi öfke anında onu bir şekilde kullanıyor ve bireysel silahlanmaya karşıyım çünkü o silah bir gün hepimizi hedef alabilir.

Lise son sınıfta okuldan atılmak ta ağır. Sonuna kadar gel ve her şey boşa çıksın. O yaştaki bir kızın devamsızlık nedeni de belli. Kendi suçu tabi. Ama hayatı kaydı bir anda.

ağır makineli kullanmayı da mı biliyorsun sen? Korkutuyorsun beni djdkdk

Geri