Manzara şekli

🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
10491270_1552667658314526_7248459308420224947_n.jpg

sol taraf yağmurlu sanırım kaptan :D

Yağmur dedin de aklıma ne geldi üstadım..
Hani bir ara demiştin ya , heLen kerolayn kaiken falan alayımızı alıp marsa göç edecektik ya , buna mütakip orda da bu soğuk hava dalgası varmı yağmur vs vs..

Yan çizilmedi dimi gidicez..

Yağmur dedin de aklıma ne geldi üstadım..
Hani bir ara demiştin ya , heLen kerolayn kaiken falan alayımızı alıp marsa göç edecektik ya , buna mütakip orda da bu soğuk hava dalgası varmı yağmur vs vs..

Yan çizilmedi dimi gidicez..

araştırdım kaptan yağmur çamur yok hatta oksijen bile yok o derece :D sorma o günden sonra mailler telefonlar herkes akıllı ayağına yatıyo ama meğer marsa gelmek isteyen ne çok insan varmış dedimki bu değerli insanları kandırıp oralarda zer zefil etmeyeyim o yüzden erteledim ee nede olsa krallık kuracaz kaptan bir ara topu tüfeği toplayım gidelim helen bana karavan al deyip duruyo neymiş efendim dünyada mutluymuş orda çay demliycek ya ondan tırsıyo

:D ben sana ayak uydururum üstadım her türlü , topu tüfeği topla demen yeterli o ana kadar bekliyorum..

Karavan alacaksan , helene orda yapacağı işi hayatı boyunca olmak kaydıyla dünya üzerinde yaptıralım ozaman tek işi çay demlemek olsun .. ;p

:D ben sana ayak uydururum üstadım her türlü , topu tüfeği topla demen yeterli o ana kadar bekliyorum..

Karavan alacaksan , helene orda yapacağı işi hayatı boyunca olmak kaydıyla dünya üzerinde yaptıralım ozaman tek işi çay demlemek olsun .. ;p

bir gün gideceğiz valiziniz hazır olsun..

yokkk kıyamam ben ortama onu baş müdüre yapıcam marsa gelmezse zorla götürecem artık gemiyide sen götürürsün kaptan :D

Manzarası olmasa güzel fotoğraf aslında.

Geri