Mantı

Konu sahibi son olarak 183 gün önce görüldü
ev yapımı olacak hazırlar pek mantı gibi olmuyor kocaman kocaman

Yaparken insanı hayattan soğutuyor. :T: En son okulda 55 kilo mantı yapıp kapatmak zorunda kaldığımda anladım o işin hiçte kolay olmadığını.
Artık mantı yerken ellerim titriyor. ^^

7 mnatııııı diye 1 dizi vardııı
oradaaa oynayaaan 11111 esas kızz vardıııı
ççook şirindii tatlıydıııııı
neydiii onun adııııı

:gtr:​

Murat kendini acındırıp forumdaki hatunlardan yemek istiyon habire.
Öğrenciyken bende yapıyodum ama bana acımıyorlardı

Mantı, çeşitli baharatlarla çeşnilendirilen kıymanın, küçük hamur parçalarının içine konulması ve bu hamur parçalarının suda haşlanması ile yapılan yemek.
Mantı Kayseri ile özdeşleştirilmiştir. Ayrıca Kırşehir, Adana, Aksaray, Çorum, Konya, Niğde, Sivas, Tokat, Yozgat, Ardahan gibi illerde geleneksel olarak yapılmaktadır.

Mantıyı layıkıyla yapabilecek azalar list:

1. AsiveMavi
  2. Nef'
  3. Sade

Mantı yapacak ama mantıları pof pof patlayacak ve kıymaları da suda yüzdürecek azalar list:

1. Puding
  2. juju
  3. Hira
  4. Ay

Mantı yapmak için işe girişecek, ha oldu ha olacak derken kıvama bir türlü getiremediği hamurdan artık umudu kesip, dur ben bunla bir şeyler yaparım diyecek ve mevcund hamurdan yapsa yapsa ancak kanepe yapacak azalar list:

1. kLara
  2. Stok Çorap Çeşitleri
  3. Başak
  4. Layiren
  5. Zeytin

d0e54d46f36.jpeg

Hamur artı kıymık kadar kıyma dünyanın en overrated yemeği

Her müzik zevkine her damak tadına saygım var ama mantı sevmeyen de ne bileyim ya.

Tavuk dönerden bile daha az vitamin içeren bir yemeğe ne saygı duyacagım kardeşim bir de marifet gibi bir tabağına 30 küsür lira falan istiyorlar ekmek al ye daha iyi

Geri