Mansur Yavaş'tan CHP'ye eleştiri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Herkes gerçekleri göremez. Görse de anlayamaz. Anlasa da anlam veremez. Sende bu üç özelliği de seziyorum.
Sezmek ayrı realite ayrı, ülke kan ağlıyor ve sen bundan zevk alıyorsun, çok iyi görüyorsun,...... işte senin durum bu İsmail ve sadece senin değil senin gibi milyonların durumu böyle.
En iyisi gel sana bir bira ısmarlayayım Sisi dostum.

Son düzenleme:
Bu muhalefet tarafından kasıtlı yapılıyor da olabilir @HosgeldinHarunAbi

Bazen bir ilaç firması aynı işi yapan iki ayrı ilaç çıkarır. Sahada birbirine ticari olarak rakiptir. Ama hangisini alırsan al ayni firma kazanır.
İlaç firması örneğini dermokozmetik bir üründe gözlemledim ve fayda sağlayan bir ürünü piyasadan çekip, başka bir markanın daha pahalı ürününe yönlendirdiler ancak detaylı araştırdığımda, iki firmanın sahibi de aynı çıktı. Arada başka şirketler görünüyor ancak tepede birleşiyordu.

Sezmek ayrı realite ayrı, ülke kan ağlıyor ve sen bundan zevk alıyorsun, çok iyi görüyorsun,...... işte senin durum bu İsmail ve sadece senin değil senin gibi milyonların durumu böyle.
En iyisi gel sana bir bira ısmarlayayım Sisi dostum.
Paran çıkışmaz, hesap bana kalır hayal zengini çocuk.

Paran çıkışmaz, hesap bana kalır hayal zengini çocuk.
Yo yo öyle deme burada bira sudan ucuz. Sen bana Türkiye'ye yanina gelince bira ismarlayamayacagin icin cekiniyorsun kesin ama korkmana gerek yok orada da ben ismarlarim sana.

Geri