Mansur Yavaş'tan Adaylık Açıklaması

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
3H2hPdN.md.jpg

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin olarak, "Toplum günü geldiğinde ne karar verirse, eğer talep olursa tabii ki bunu değerlendireceğiz. Ancak bunu söylerken de, asla partide bir bölünmüşlük, fikir ayrılığı var gibi görüntülerin içinde beni asla bulamayacaksınız. Bunlar günü geldiğinde değerlendirilecek şeylerdir" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş katıldığı bir programda, Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin açıklamada bulundu.

Yavaş, "Bizim kendi başımıza aday olma ya da olmama diye bir hakkımız yok artık. Toplum günü geldiğinde ne karar verirse, eğer talep olursa tabii ki bunu değerlendireceğiz.

Ancak bunu söylerken de, asla partide bir bölünmüşlük, fikir ayrılığı var gibi görüntülerin içinde beni asla bulamayacaksınız. Bunlar günü geldiğinde değerlendirilecek şeylerdir" diye konuştu.

KAYNAK

Tam bir devlet adamına yakışır ve kendinden emin bir açıklama. Kendisini tebrik ediyorum. Türk siyasetinde 24 saat çok uzun bir süre. Kararlar zaman ve şartlara uygun olarak verilmeli. Bu tüm siyasiler için de geçerlidir.

mansur yavaş hiç bi boka aday-maday olmaz. olmadığı gibi, olmuyorum da demez. eskaza olsa da sonra yan çizer. eskaza olmuyorum dese de, kapıyı kapatmaz. risk korkağı adamlardan bu. kokmaz bulaşmaz tavşan boku. elbet bize görev düşerseee... tevdiii mevdiii... höbölöbö böp böp de zözöbözöp zöp, rebe zöp zöp... e abi ne dedin sen şimdi? ahali seviyormuş, neyini seviyon?

İmamoğlu gibi ben hazırım diyemiyor, kaçamak oynuyor.
Bence ABB başkanı olarak kalsın daha iyi.

nun demişler zaten
nereye aday olcan bi dur ya

Geri