Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neden oyun onaAday olursa oyum ona geliyor gelmekte olan dediğine göre aday olacak bence.
Ekli dosyayı görüntüle 75290
Olağanüstü bir durum söz konusu zaten Kılıçdaroğlu aday olursa seçim kaybedilirOrtak slogan bu zaten ve Yavaş'a özgü değil. Tüm CHP'liler kullanıyor.
Yavaş ya da İmamoğlu'nun aday olmayacağı açıklandı ve değişiklik olması için olağanüstü bir durum yaşanması gerekiyor.
Kaybedilmez merak etme.Olağanüstü bir durum söz konusu zaten Kılıçdaroğlu aday olursa seçim kaybedilir
Çok emin konuşuyorsunKaybedilmez merak etme.
Babam gibi işçiNeden oyun ona
Sokağın nabzını da takip ediyorum. Anketlere yansımayan yoğun destek var.Çok emin konuşuyorsun
Kendi sokağının mıSokağın nabzını da takip ediyorum. Anketlere yansımayan yoğun destek var.
Kılıçdaroğlu'nun adaylığına kesin bakılıyor artık ve sosyal medya hesaplarında da bu sloganı tüm belediye başkanları zaman zaman paylaşıyor.Herkes masada el yükseltiyor ve bir şeyler elde etmeye çalışıyor. Bu açıklamaların başka anlamı yok.
Evet, evin önündeki kedilerle konuştum ve tam destek verdiler.Kendi sokağının mı