Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çiçek mi valla ben Rus nataşalardan ilham almışlar sandım ev sahiplerininManolya aynı zamanda bitki / çiçek ismidir ve birçok apartmanda, parkta ya da sitede çiçek isimlerine denk gelebilirsiniz.
Çiçek mi valla ben Rus nataşalardan ilham almışlar sandım ev sahiplerinin
Bazen forum botu olduğunu düşünmüyor değilim.Ruslarla hiç ilgisi bulunmuyor.Bir bitki familyasının genel adı.
37 metreye kadar büyüyebilir. Her dem yeşildir. Tek bir gövdeye ve piramidal bir görünüme sahiptir. Yapraklar basit, genişçe yumurtamsı, 12 ila 20 cm uzunluğunda ve 6 ila 12 cm genişliğindedir. Kenarları pürüzsüzdür. Bunlar koyu yeşil ve derimsidir. Alt yüzey ise sarımsı kahverengi havlıdır. Çiçekler iri, kokulu ve beyaz renklidir. 6 ila 12 arası taç yaprak görülür.
Bitki doğal olarak kuzey Amerika’da yayılış gösterir ancak peyzaj değeri nedeniyle dünyanın büyük bölümüne dağılmıştır.
![]()
Magnolia grandiflora (Manolya) - Kocaeli Bitkileri
Magnolia grandiflora (Manolya) çiçekleri ve kalıcı yaprakları nedeniyle yaygın olarak peyzajlara dikilen popüler bir süs bitkisidir.kocaelibitkileri.com
Neden, sebebi nedir?Bazen forum botu olduğunu düşünmüyor değilim.
Sahibim tabii ki çünkü ailemde çok sayıda biyolog, ziraat mühendisi mevcut ayrıca çiçek ismi olarak çoğu kişi de bilir.O süreçler de ben yoktum.
Yukarı da yazılan bilgileri araştırıp mi yazdınız yoksa bu konularda bilgi sahibi misiniz ?