Manolya Apartmanı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bizim oralarda eşeğe Gülbahar,nazlı ismini verirler.hep kadına düşkünlükten mü olsa gerek nedir bilinmez..Türkiye’nin neredeyse her ilinde,ilçesinde “Manolya Apartmanı”na denk gelirsin.tabi ki bu isimleri takanların bayan olacak hali yok..
5694CE3A-09D2-4DA2-B2F5-3AA2512EE902.jpeg1AD41DEF-1E44-4CFC-A63C-A8A92C36FFE2.jpeg

Manolya aynı zamanda bitki / çiçek ismidir ve birçok apartmanda, parkta ya da sitede çiçek isimlerine denk gelebilirsiniz.

Manolya aynı zamanda bitki / çiçek ismidir ve birçok apartmanda, parkta ya da sitede çiçek isimlerine denk gelebilirsiniz.
Çiçek mi valla ben Rus nataşalardan ilham almışlar sandım ev sahiplerinin

Ne o islamcilar gibi bayan da bayan kadın desene muhalifsin sen bro!

Çiçek mi valla ben Rus nataşalardan ilham almışlar sandım ev sahiplerinin

Ruslarla hiç ilgisi bulunmuyor.:) Bir bitki familyasının genel adı.

37 metreye kadar büyüyebilir. Her dem yeşildir. Tek bir gövdeye ve piramidal bir görünüme sahiptir. Yapraklar basit, genişçe yumurtamsı, 12 ila 20 cm uzunluğunda ve 6 ila 12 cm genişliğindedir. Kenarları pürüzsüzdür. Bunlar koyu yeşil ve derimsidir. Alt yüzey ise sarımsı kahverengi havlıdır. Çiçekler iri, kokulu ve beyaz renklidir. 6 ila 12 arası taç yaprak görülür.

Bitki doğal olarak kuzey Amerika’da yayılış gösterir ancak peyzaj değeri nedeniyle dünyanın büyük bölümüne dağılmıştır.

Ruslarla hiç ilgisi bulunmuyor.:) Bir bitki familyasının genel adı.

37 metreye kadar büyüyebilir. Her dem yeşildir. Tek bir gövdeye ve piramidal bir görünüme sahiptir. Yapraklar basit, genişçe yumurtamsı, 12 ila 20 cm uzunluğunda ve 6 ila 12 cm genişliğindedir. Kenarları pürüzsüzdür. Bunlar koyu yeşil ve derimsidir. Alt yüzey ise sarımsı kahverengi havlıdır. Çiçekler iri, kokulu ve beyaz renklidir. 6 ila 12 arası taç yaprak görülür.

Bitki doğal olarak kuzey Amerika’da yayılış gösterir ancak peyzaj değeri nedeniyle dünyanın büyük bölümüne dağılmıştır.
Bazen forum botu olduğunu düşünmüyor değilim.

O süreçler de ben yoktum.
Yukarı da yazılan bilgileri araştırıp mi yazdınız yoksa bu konularda bilgi sahibi misiniz ?

O süreçler de ben yoktum.
Yukarı da yazılan bilgileri araştırıp mi yazdınız yoksa bu konularda bilgi sahibi misiniz ?
Sahibim tabii ki çünkü ailemde çok sayıda biyolog, ziraat mühendisi mevcut ayrıca çiçek ismi olarak çoğu kişi de bilir.

Geri