Manken Gibi Kız

Konu sahibi son olarak 2992 gün önce görüldü
Arkadaşlar tv deki mankenler gibi kız etrafda yok nasıl bulurum

Karşim leavemealone Victoria's Secret'ın forumsal şubesidir. O kadar güzel ki yürüyenlerden bıkıp kendisini erkek ve evli yaptı profilinde.

Adama bak manken gibi kız arıyor forumda
Bu nasıl bir yokluktur Allahım

İzmire doktor için geliyorum kızlar bizim buraya göre çok açık kışın bile ama filmlerdeki oyuncular manken gibi bulamadım

Manken gibi kız bulamayanları görünce üzülüyorum. Mankenlerin bile kıskanacağı bi sevgilim var. Yazık hepinize

Iyi gunler, ben amber
Istediginiz boy , kilo ve vucut olculerini , ayrica sac uzunlugu , sac rengi , goz rengi , ten rengi , giyim tarzini sirasiyla belirtirsebiz yardimci olabilirim.
Ayrica istediginiz isme de sahip olmasini saglayabilirsiniz.
Bitmedi!!!
Bunun yani sira yaninizda gezdirebilecegibiz mankenin ruh halini ve ayrica karakteristik ozelliklerini bile secebilirsiniz.
Nasil mi ?
Aslinda ben biliyorum galiba bi yolu var :/

Kelimelerim kifayetsiz kaldı.. Ne desem bilemiyorum.. :mrslkm:

Her erkeğin hayaliymiş gibi gözükmesine karşın, gözlemlediğim kadarıyla, sadece hayalde kalması, gerçekleşmemesi istenen birşeydir... evet yatağınızda süper bir vücut görebilirsiniz, türk erkeği (stereotip olarak kullanılmıştır) sevgilisine bakılmasından, iltifat almasından özellikle de sürekli etrafında dönenen başka erkekler olduğunu bilmekten hiç hoşnut olmamakta. türklerin pek sevdiği dişi köpek mantığıyla da zaten kızcağız hiç birşey yapmasa da, peşindeki erkekler onun hafifliğine yorulacaktır. dolayısıyla, erkek kızı kaybetmemek için bir süre sakin takılmaya çalışsa da, sonunda içine attıkları patlayacak, o ilişkiden hayır gelmeyecektir... ha güzel ilişki olur mu, aslında olur, ama bunun için erkeğin de kıza denk bir güzellikte olması gerekir ki durum eşitlensin veyahut durumu eşitleyecek başka unsurlar olsun.

bir de üçüncü şık var ki, orda durum eşitliği, güçler dengesi falan takılmaz, kız güzeldir erkek güzeldir ya da değildir, ama iki taraf da birbirini çok seviyordur, olay bitmiştir...

onlar genelde yağmurlu havalarda çıkıyor dışarı
bence kaçırmayın

[YOUTUBE]zWp1i_mOjyY[/YOUTUBE]

Olmadı Bizim nurten'in yeğeni var :D

gittigidiyor.com'dan sipariş ver. Amazonda yok.

Geri