Manitasıyla Fantezi Yapacağını İma Eden Kadının Kullanacağı Alet Edevatı Görenlerin Kafası Çok Karıştı !

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Herkesin özel hayatı kendine tabii bizi ilgilendirmez ama önümüze düşerse de konuşmaktan geri kalmayız. Tıpkı bu kadının fantezi gecesinde kullanacağını söylediği alet edevat gibi. Çözebilen var mı?

Her ilişkinin kendi içindeki dinamikleri farklıdır muhakkak. Kimisi o şekil sever, kimisi bu şekil; buna biz bir şey diyemeyiz.​

Her ilişkinin kendi içindeki dinamikleri farklıdır muhakkak. Kimisi o şekil sever, kimisi bu şekil; buna biz bir şey diyemeyiz.

Her birimiz birbirimizden değişik olduğumuz için de haliyle birbirimizi sevme yöntemlerimiz farklı olabiliyor. Sonuçta iki kişinin yaşadığına bi şeyler demek kimseye düşmez.​

Her birimiz birbirimizden değişik olduğumuz için de haliyle birbirimizi sevme yöntemlerimiz farklı olabiliyor. Sonuçta iki kişinin yaşadığına bi şeyler demek kimseye düşmez.

Fantezi dünyası işte böyle sorgulanamaz detaylarla dolu sevgili dostlar. Ama insanın kafası bazen gerçekten çok karışıyor. "Onu nasıl yapıyorsunuz ya?" diyeceğimiz bir sürü detay var.​

Fantezi dünyası işte böyle sorgulanamaz detaylarla dolu sevgili dostlar. Ama insanın kafası bazen gerçekten çok karışıyor. Onu nasıl yapıyorsunuz ya? diyeceğimiz bir sürü detay var.

Mesela Twitter'daki bu kullanıcı akşam yaşanacak durumla ilgili öyle bir detay görseli attı ki, hepimizin kafası yandı.​

Mesela Twitter'daki bu kullanıcı akşam yaşanacak durumla ilgili öyle bir detay görseli attı ki, hepimizin kafası yandı.

Fotoğraf şu​

Fotoğraf şu

Kafası karışanların isyanlarını da buraya bırakalım​

Kafası karışanların isyanlarını da buraya bırakalım

s-b154be75768bc5908553f47d9b08a9ebd428ea36.jpg

s-0d7fb460c35980fcd1433ea1979dc96f6a32f374.jpg

s-8211f8ba5fe0294aadbdd1804b36839b5563f31b.jpg

s-89ca2dd9c7e8b8fe8664843c47548006c2ca4ea6.jpg

s-9adccb6650fb83f04ad69b516fc35125e911f0c1.jpg

s-900a6c2dfbfde65109f215869de26a6704161910.jpg

s-77b24ec470c1660f3b08d6c016ee8a8385b250a5.jpg

s-aeb9760d25e585ffbeefc4cf92641f6ab8ebf8a4.jpg

s-d57331591065f0ce761efc04409ca09c596d95c7.jpg

s-f9147d96db914e7d6a62435fe360f84e623d7a68.jpg

s-35d7bf191a29a148156468d6db032e83f669b4d5.jpg

Eğer gerçekten kullanacaklarsa bunları, etkileşim için değilse insanların ne değişik cinsel hayatları var ya.

boyama kalemleri dart bölgesini çizmek için galiba.
ya da abi kör yolu göstermek için

Doğru... haklı bi isyan... pardon haklı bi yaklaşım...
3 nesneye anlam verebiliyorsun fotoğraftaki. Tirbüşonu inşallah şarap açmak için kullanıyorlardır diyorsun ona da anlam veriyorsun. Saçma ama, hadi boyayla vücutlarını boyama gibi bir fantezileri vardır diyorsun ona da okey. Ama tornavidayı oturtacak bir görev bulamıyorum kafamda.

Foruma bak. Hepsi se.. gurusu.

nutella'nın düştüğü hale bak
geceleri çay kaşığıyla tattığımız
üzüldüm

Boya ne için? Boyunu beğenmeyip,üstüne ek yapıp aynı renge boyamak için mi ? Ahahaaahshshs

Son düzenleme:
Türkiye nin siyasi gündemi gibi olmus.
Ideoloji corbasi.

Nutella liberalizm
Tornavida faşizm
Tirbüşon despotizm
Durex demokrasi
Jel militarizm
Kalemler ise sosyalizm

Yahu ne kadar sanat ve edebiyat yoksunusunuz. Metafor onlar, temsili değerleri üzerinden okunmalı.

2 item doğrudan sex yapılacak anlamında. Prezervatif kısmı bilinçli cinsellik vurgusu yapıyor, orasını anladım. Ama kayganlaştırıcı jel? Acaba anal oral her türlü takılıyoruz gibisine mi kullanılmış, tam olarak bilemedim.

tirbüşon kafa çekiyoruz demek

pastel boya renkli bir özel hayatımız var anlamında

tornavida birbirimizi komple soyar öyle sevişiriz, birbirimizin iliğini ciliğini kurcalarız anlamında

nutella da mutluluğa ve hazza gönderme yapıyor.

Anlaşılmayacak bir şey yok.

Yahu ne kadar sanat ve edebiyat yoksunusunuz. Metafor onlar, temsili değerleri üzerinden okunmalı.

2 item doğrudan sex yapılacak anlamında. Prezervatif kısmı bilinçli cinsellik vurgusu yapıyor, orasını anladım. Ama kayganlaştırıcı jel? Acaba anal oral her türlü takılıyoruz gibisine mi kullanılmış, tam olarak bilemedim.

tirbüşon kafa çekiyoruz demek

pastel boya renkli bir özel hayatımız var anlamında

tornavida birbirimizi komple soyar öyle sevişiriz, birbirimizin iliğini ciliğini kurcalarız anlamında

nutella da mutluluğa ve hazza gönderme yapıyor.

Anlaşılmayacak bir şey yok.
Gidip uyuman lazım bence. O kadar detayından bizene @@ kimsenin merak ettiğini sanmıyorum. Sex ne zamandır sanat ve edebiyat olmuş? Sanat ve edebiyat anlayışımız hayli farklı

Gidip uyuman lazım bence. O kadar detayından bizene @@ kimsenin merak ettiğini sanmıyorum

Uyku kadar merak da bir ihtiyaç; Bir yerde sanırım her şey ihtiyaç. Lakin benim yükselen burcum başak. O yüzden biraz detaya inme zımbırtısı bende var.

Güzel mi güzel geceler diliyorum.

Geri