manifestlemek

Konu sahibi son olarak 331 gün önce görüldü
*ya da manifest yapmak. ofiste arada kızçeler bahsediyor. pozitif enerji, aura falan. olmasını istediğin bir şey için evrene dilekçe yazıyorsun. ıslak imzalı bu dilekçe resmi mühürle onaylandıktan sonra işleme konuyor. evren delegeleri toplanıp, dilekçede bahsettiğin hususları genel kurulda tartışıyorlar. üç gün mü desem, üç hafta mı, üç ay mı gibi bir sürede bir karara varıp, sonucu sana bildiriyorlar ve sonuç: çocuk story'mi beğeeeeendi aşkoooooo.

En2p7HmXEAI1QmO.jpg

Evet duaya ve enerjiye, ağzımızdan çıkan kelimelerin frekansına inanırım. Ama bunun için özellikle bi’ ritüel asla yapmam. Tam olarak da orası sıkıntılı geliyor bana. Pozitif ol kal, gerçekleri unutma. Hepsi bu

• Beğen
Tepkiler: Sim
aynn kank... evrene güzel mesajlar cart curt... o sırada derinin eşkal:

ad7cca1782613f323cbb27a598c83199.jpg

Manifestli duvar kağıdı kullandım. Yüklü para geliyor Allahtan mani gelmezse. Bir şey daha var. O da olursa bestielerime paylaşacağım o duvar kağıdın… jjdjdjjdj

Yine bir Cuma gününe denk gelen 24 Kasım'da şöyle bir ev yapımı manifest paylaşmıştım. Deneyen oldu mu bilmem ama tadı bizim damağımızda kalmıştı. O günden sonra bir daha öyle güzel manifestleyemedik de...

Bugün ev yapımı enfes bir manifest tarifi öğrendim. Hemen paylaşayım,

1 hafta gibi bir süre manifestler yapıyorsunuz olmus gibi imajine edin hissedin frekans dinleyin 1 hafta çok yoğunlaşın sonraaa o bir haftadan sonra asla manifest yapmıyoruz düşünmüyoruz bile enerjiyi bir anda salıyoruz bakın çok önemli bir anda salın düşünmeyin bile.

Etkisini hemen göreceksiniz. Tatlandırmak için elde yoğrulmuş enerji ve yulaf sütü ekleyebilirsiniz….

Şüphesi olanlar için kendi deneyimimi paylaşayım,

Olmuş gibi yap, imajine et, serbest bırak. enerjiyi sıkıştırmadığın sürece alan açarsın ve sana gelir. ben olmuş gibi yaptım imajine ettim ama tersi oldu diyorsanız, serbest bırakmamış ve enerjiyi sıkıştırmışsınızdır. hiç düşünmemek aslında oluş halini almaktır. yani var olacağına inanmak, zaten bende bu var enerjisi yaymaktır. Bakın hiç istemek kelimesini kullanmadım. Çünkü istek yokluk frekansı yayar. Anda zaten var olduğuna inanmak asıl mesele..

Hayırlı Cumalar..

Bir Yaratici'ya dua etmek sanirim daha banal gelirken,manifest yapmak bir ust katman veya daha ezoterik hissettiriyor.

Manifesti Evren tarafindan kabul olan var mi? : )

• Kahkaha
Tepkiler: ne
@Sim ben bu konuda başarılı mıyım başarısız mıyım hala anlamadım kanka hxldksjssk
Yani istediğim oluyo, ayağıma geliyo sonrası katliam gibi....

• Kahkaha
Tepkiler: Sim
Benim yolladığım enerjiler meyvesini bir bir vermeye başladı arkadaşlar… Sizi bilemem… DEMEK Kİ İNANMIYORSUNUZ HAYALLERİNİZE VE İSTEKLERİNİZE!!!

saka bir yana, annem kucuklugunden beri 6 kiz cocugu, yurtdisina gitmeyi ve yasamayi, kendisine ait evi ve arabasinin olmasini istemisti ve hep "bunlar olacak, benim gelecegim ve hayalim bu" kafasiyla yasadi ve oldu (6 kiz cocugu haric, ama hepimiz kiziz ve sayimiz fazla, evet :d +1 kiz torunu var (simdilik, belki daha nicesi gelir)). aksisini asla kabul etmeyeceginden bahsediyordu. gecenlerde dedim zaten, "anne sen aslinda sahip oldugun her seyi manifestlemissin" diye :d

777'ciler dökülsün konuya.

Geri