Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Manifest’in konser görüntülerine erişim engeli getirildi
Ya bence farklı bakıyorsunuz ya da ben farklı bakıyorum bilmiyorum
+18 sınırı var mı var
Amaç eğlence
Genel evmiş gibi muamele yapılması bana çok saçma geliyor
Pavyonlar kapatılsın orda da yaş sınırı var, o zaman orda da teshircilik var
Gece kulüpleri de kapatılsın direk dansı yapan kadınlar da erkekler de var
Gündem değiştirme çabası diyorum sadece… çok fazla üzerlerine geldiklerini düşünüyorum sonuçta o konsere küçük çocuklar giremiyor
Sanat sanatçı mı desen günümüzde ki şarkıcıları sanatçı olarak değerlendirsem belki bir elin parmağını geçmez..
DJ performans konserler oluyor orda da yaş sınırları var ve bikinili kızlar techno dinlemeye gidiyor giden kesimin çoğu hapçı tipler onlar da kapatılsın…
Rap konserleri oluyor giden tipler belli onlar da kapatılsın…
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
youtube.com
yahu tamam da sanki bu tür şeyler ilk olarak bu kızların başının altından çıkmış gibi davranmaları yanlış daha bir önce Hadise benzer bir konser verdi Hande Yener üzerinde fa*işe yazan bir kyafetle sahneye çıktı ardından yukarda vidgosunu paylaştığım fenomen daha bir cok örneği var neden bunları görmezden gelip bu kızlara bu kadar yuklenildi ben bunu yanlış buluyorum