Manifest

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
images (1).jpeg

Bir uçak, kalkıştan yıllar sonra gizemli bir şekilde iniş yapar. Onların yokluğunu kabullenmiş bir dünyaya geri dönen yolcular ise tuhaf ve yeni gerçeklerle yüzleşir. Manifest, Jeff Rake tarafından yaratılan ve 24 Eylül 2018'de NBC'de yayınlanan bir Amerikan doğaüstü drama televizyon dizisidir. Beş buçuk yıl önce öldükleri sanılan bir ticari uçağın yolcuları ve mürettebatının aniden yeniden ortaya çıkmasını konu alıyor. Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J. R.

lostvari bir dizi yorumları üzerine zamanında büyük bir beklenti ile başlayıp birkaç bölüm sonra bırakmıştım. bir diziyi yarım bırakmam da nadir görünen bir şey.

bu dizinin konusu cok guzel aslinda. biiiiir zamanlar merakla baslamistim izlemeye. sonra biraktim. 4 sezon var, ama hala net cevaplar yok onemli sorulara. olsaydi, hala izliyor olacaktim galiba. durum boyle oldugu icin vaktine yazik iste. tipik ''insanlari oyala ve ne olursa olsun, bir sonuca baglanma'' dizi kategorisine giriyordur bu dizi

1. sezonu bitirdim ve pes ettim devam izlemicem -.-
galiba benim de gidişatım o yönde, beğenmedim. yani çok iyi başladı falan hikâyenin konusu ilgi çekici gelmişti. ama bölümler geçtikte ipucu vermemesi ve bir yere bağlamamasını sevmedim. bir de şu grace midir nedir, oyunculuğu da beni bir tık sogutmus olabilir. beklentilerimi karşılamadı.

• Alkış
Tepkiler: Sim
galiba benim de gidişatım o yönde, beğenmedim. yani çok iyi başladı falan hikâyenin konusu ilgi çekici gelmişti. ama bölümler geçtikte ipucu vermemesi ve bir yere bağlamamasını sevmedim. bir de şu grace midir nedir, oyunculuğu da beni bir tık sogutmus olabilir. beklentilerimi karşılamadı.
o kadini bogcam hak etmiyor Ben i :DDD YANI BEN DEGIL BEN sjxkdkfk

Oyunculuk demişken;
IMG_4579.jpeg

Kaç bölüm? Çok uzunsa izleyemem. Uzun şeylere tahammülüm yok. Çünkü bir an önce bitsin istiyorum. Tüm odağım o oluyor…

Geri