Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nesini beğendin sljj ben ortada beğenilecek bir canta göremiyorum da.......ben beğendim :d
Sana tüm şeffaflığıyla kalbimizi verdik biz. Şeffaf çanta ucuz bir kopya sadece. Emin misin bundan istediğine?fay sevimli duruyor ya.dfgj @Raskolnikov @Raijin biliyorsunuz ki doğum günüm yolda. kolaylık olsun dedim.........
Nesini beğendin sljj ben ortada beğenilecek bir canta göremiyorum da.......
slkj bu canta X raydan gecerken bana sıkıntı çıkartır....... Anladın mı...şeffaf ya ondan göremiyorsun ehehehe
güzel ama küçük ondan da göremiyor olabilirsin ehehe:d
ben seviyorum böyle değişik şeyleri aksesuarda, efenim benim zevklerim sizin nezdinizde makul bir zemine oturmak zorunda değil… efet
slkj bu canta X raydan gecerken bana sıkıntı çıkartır....... Anladın mı...
öyleyse ben de çanta kadar şeffaf olayım; aşırı iğrenç jdfjh mango'dan daha iyilerine layığız, mottomuz bu olmalı. BE BETTER THAN THE MANGOay sevimli duruyor ya.dfgj takılır...... @Raskolnikov @Raijin biliyorsunuz ki doğum günüm yolda. kolaylık olsun dedim.........
O zaman Louis Vuitton'dan şu çantayı diye link atarsa görürsün...öyleyse ben de çanta kadar şeffaf olayım; aşırı iğrenç jdfjh mango'dan daha iyilerine layığız, mottomuz bu olmalı. BE BETTER THAN THE MANGO
o zaman da kapitalizmin nasıl bir tüketim toplumu yarattığından ve lüks tüketimi nasıl ihtiyaçmış gibi gösterdiğinden dem vururuz mesela??O zaman Louis Vuitton'dan şu çantayı diye link atarsa görürsün...
sana bir ara raskoyu doğum günü yemeğine çıkartıp, hesabı nasıl ona ödettiğimi anlatayım.........O zaman Louis Vuitton'dan şu çantayı diye link atarsa görürsün...