mangal

Konu sahibi son olarak 3306 gün önce görüldü
Yaz aylarında,pikniklerde üstünde sucuk,et,tavuk vs gibi yiyecekleri pişirmeye yarayan araç.

öff işte benim tarz en temizi.

tavuk değil sucuk ve köfte mikemmel.

Mangal bizlerden sorulur, estetik olsun diye mangalı çıra ve küçük ağaç dallarından çadır kurup yakarız, et olmasına lüzum yok, yeter ki bir mangal yakılsın ve üzerine birkaç parça pişecek birşeyler atılsın, onla gerçekleşen muhabbet çok hoştur, tabii ki bu faaliyet içkisiz düşünülemez, maksat ateş olsun... Ben arabasının bagajında mangal ile dolaşanları biliyorum, anında görüntü yapıyorlar ihtiyaç halinde.​

Babam kendisini pek sever.
Yaz aylarında evimizin terasında arkadaşlarına ve akrabalara yapmaktan keyif aldığı sey:p
Mangal da Kanat olanını çok severiz.

Ardından içilen semaver çayı der susarım.

yetişkinlerin 3,4 saat uğraşıp elini ayaklaırnı yaktıkları şey en iyisi benim bekleyip yeme derdin..de

Yanına bi ufak açıp pişene kadar kafa olunca , ya kömür gibi yada tam pişmemiş şekilde yenilen bilumum genelde tavuk ürünleri ile yapılan cızbız

yaz kış fark etmez her gün yerim ben !

Sezonu daha acamadik sanırım 2 haftaya kalmaz babam

unwde kızlarla mangal yakma heyecanım geldı aklıma suratımız is olmustu ne güzeldi:sevimli:

Bizim yaylada mangal bir başka olur. Yeşillik gölet Daha ne olsun kafa relax oluyor. Düşüncesi bile rahatlattı beni :T:

Mangalsız hayat çekilmez:)

Geri