Mancini'yi özlemek

• Kullanıcı rt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
gs'nin düştüğü durumu gördükçe aklıma gelendir. belki prandelli zamanla daha iyi bir takım kimyası oluşturacak kimbilir ama mancini'nin samimiyeti takıma bağlılığı onda olmayacak arkadaş. kağıt mağıt dolaştırıyo diye dalga geçtiler lakin iyi bir taktisyendi. iyi oynamamız gereken maçlarda takımı iyi oynatırdı. tek sorunu deplasman ve ceyhundu.

gel de bizi kurtar güzel adam :/

Fatih terimi, Albayrak'ı özlüyoruz bence. :)

Türkün ekmeği Türke , Yılmaz Vural yada Mustafa Denizli de ısrarım sürer

iktidar yalakası, dün saydırdığı tüpçüye biat edene olan özlemle alakası yoktur, karıştırılmamalıdır. mancin'iye özlem ayrı bir konudur.

Mancini ye özlemden önce , harcanan Bülent kaptan ve Tugay vardır...

bülent korkmaz ve hakan şükür'e yapılan vefasızlık her zaman icime oturmuştur.

lakin tugay kerimoğlu da mancinin yardımcısıydı. mancini'ye özlem onu da içerir.

Blackburn tarihine geçmişti Tugay hoca.Sistem ne yazıkki öyle işlemiyor burada.Hakan hoca değildir onun ne olduğunu herkes bilir ama diğer saygıdımız isimlerin saygısı farklıdır.Onlarada öncelik verilmeli.Ha bu arada Mancini turuncu montu aldırdı bize :)

Hee firsatta bu takimi ben kurmadim
Diyerek olaylardan siyirmaya calisan
Rahatlikta çığır açan bir adami ozleyememek

Evet belki taktik adamiydi
Yaklasik 1 sezon
İdeal 11i oturtamamis bi taktik sever.

Prandelli de
Mancini de uzun vadede basarili olabilecek adamlar olabilir

Turkiye de bunu bekleyecek
Ne yonetim
Ne de taraftar var

İmparator diye bağrımıza bastığımız adamın,Galatasaray düşmanlarının yanında el ele,kol kola yürürken halini gördükçe bu adamın yarım sezonu protestolarla,Fatih Terim sesleriyle geçmesine rağmen takıma olan bağlılığı kendisi özletiyor.

Bir daha gel İtalya'dan,kır saçlım mavi gözlüm : (

geçen seneki kadrodan bi tek drogba eksik. aha buraya yazıyorum mancini şu an takımın başında olsa bugünkü maç 1-1 bilemedin 2-1'di.

"çağırmazdım acil olmasa"
[YOUTUBE]AOps8S8rFWg[/YOUTUBE]

Bu da iyi ama bir aykut kocamanı özlemek değil :honk:

Bu vakitten sonra cıkarsa cıkarsa galatasarayı Fatih Terim cıkarır onunda artık gelecegini sanmıyorum ama umarım gelir Gerisi vız gelir :/

Son zamanlarda izlediğim en ruhsuz takım. Bir insan evladı çıkıp da buna bir dur desin. Galatasaraylı olmamama rağmen benim bile zoruma gidiyor. Yazıktır, 3-0 geride olmasına rağmen seyircisi desteğini esirgemiyor ve birşeyler olsun diye resmen yırtınıyordu... Ama olmuyor, takım ruhsuz, malzeme bu, napsınlar?
Türkiye'de Evliya Çelebi'den daha fazla şehir dolaşan/takım değişen bir sürü teknik adam var. Artık Yılmaz Vural'mı oluyor, Samet Aybaba'nı oluyor bilmem ama onlar en azından bu maçı bu adamdan daha iyi yönetirdi.
Ayrıca Burak Yılmaz da herkesin görüp de benim göremediğim ne, çok merak ediyorum.

artık bi yanımız da interli. değil mi genşler?

Milan maçında hocamızın kağıdına güvenerek ms2 diyeceğim.

Geri