Manchester City, Gianluigi Donnarumma'yı Transfer Etti

• Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Avrupa Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Premier Lig ekibi Manchester City, Paris Saint-Germain forması giyen İtalyan kaleci Gianluigi Donnarumma'yı kadrosuna kattığını açıkladı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City, Ederson'nun Fenerbahçe'ye transferinin ardından kaleye takviye yaptı. İngiliz temsilcisi, geçtiğimiz sezon UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Paris Saint-Germain'de forma giyen İtalyan kaleci Gianluigi Donnarumma'yu kadrosuna kattığını duyurdu. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada İtalyan file bekçisi ile 2030 yılını kadar sözleşme imzalandığı bildirilirken Fransız kulübüne de 35 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği belirtildi.

Kaynak , ihlas haber ajansı spor ..

Sezona iyi başlamadılar ancak Galatasaray maçına kadar toparlanacaklarını tahmin ediyorum.:)
Elbette benim gönlüm Galatasaray'dan yana.:)

Sezona iyi başlamadılar ancak Galatasaray maçına kadar toparlanacaklarını tahmin ediyorum.:)
Lefy kaleci transferini nokta atışı yaptık.. tutanın sağlam olacak.. yok maaşı yüksekmiş yok öyleymiş masal aldığımız kaleci ingiltere premier liginde ctiy de 6 7 senedir bir 1 numaralı kalecisi şampiyonlar ligi kupasını aldıkları kadronun mimarisinde olan kaleci .. nene ilk maçtan klasını gösterdi keza alvares de öyle..
Assensio kerem ile ofansif anlamda gücümüze güç kattık , sonu güzel olur umarım bunca sıkıntılı süreçten sonra bu denli güçlü kadro oluşturmak ayrıca bir unsur hoca hususunda kumar oynama şansımız yok camia bilen birine ihtiyacımız var..

Şuan için bakıldığında rotasyonumuz da epeyce geniş geçen sene olsun ondan evvel ki sene olsun sakatlıklar da bizi çok yordu bu sene sakatlıksız bir sezon olur umarım bizler için..

en ölü halimizle biz buradayız diyoruz diri olduğumuz vakit kim bilir ne diyeceğiz hayırlısı olsun camiamıza..

Geçen sene ki gibi uefa ya kalırlar diyorum
Uefa da bir Türk derbisi izlesek ne güzel olur eşleşip..

Lefy kaleci transferini nokta atışı yaptık.. tutanın sağlam olacak.. yok maaşı yüksekmiş yok öyleymiş masal aldığımız kaleci ingiltere premier liginde ctiy de 6 7 senedir bir 1 numaralı kalecisi şampiyonlar ligi kupasını aldıkları kadronun mimarisinde olan kaleci .. nene ilk maçtan klasını gösterdi keza alvares de öyle..
Assensio kerem ile ofansif anlamda gücümüze güç kattık , sonu güzel olur umarım bunca sıkıntılı süreçten sonra bu denli güçlü kadro oluşturmak ayrıca bir unsur hoca hususunda kumar oynama şansımız yok camia bilen birine ihtiyacımız var..

Şuan için bakıldığında rotasyonumuz da epeyce geniş geçen sene olsun ondan evvel ki sene olsun sakatlıklar da bizi çok yordu bu sene sakatlıksız bir sezon olur umarım bizler için..

en ölü halimizle biz buradayız diyoruz diri olduğumuz vakit kim bilir ne diyeceğiz hayırlısı olsun camiamıza..
Teknik direktör konusunda benim fikrim yabancı olması yönünde ancak dilerim sen haklı çıkarsın, sonuçta önemli olan Fenerbahçe'nin hem lig hem de Avrupa'da başarı elde etmesi.

Transferler beni de çok umutlandırdı, yeni gelenlerin eski mevzuların dışında olması da motivasyon kaybı yaşamamaları adına avantaj olacaktır.

Geri