malumatfuruş

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Egosuz,sevecen,güleryüzlü her daim pozitif
ayrica elleride güzel parmak boyutları filan fevkalede respect you br0

bilmukabele feverancım aynı duygular içindeyim ben de sana karşı. <3
bak yurda nöbete geldim, 24 saat nasıl geçecek diye düşünüyordum daha nöbetin başında keyiflendim sayende. :)

dün kendisinin sesini duydum. geçen de çocukluk fotoğrafını gördük. yavaş yavaş Kadıköy "sakini" imajı kafamızda oturuyor efem, saygılar.

Rumuzunu çok beğeniyorum, altını da dolduruyor fazlasıyla. Karalama sayfasına yazdıklarını okurken bazen insan mıncırdamak istiyor, kimi zaman gülüyoruz bazen de içimizi ısıtıyor. Her ne kadar bulunduğu şehrin coğrafi konumundan şikayet ediyor olsa da işini severek yapıyor.
Geçen bir konuda aniden atar yaptım kendisine, neyse ki herhangi bir olay çıkmaması çok sevindirici bir gelişme :) ah be hocam o içli köfte nasıl kazanamadı.
Savaşçı ve mücadeleci kimliğini içli köfte olayında gördük. Geçen yaşını görünce şaşırdım, daha büyük birisi sanıyordum. Forumda hangi burç olduğunu bilmediğimiz nadir kadınlardan haha. Neyse ki ikizler ve terazi değil onu biliyorum en azından :)
Kendine iyi bak hocam, kebaplar diyarı Adana'dan selamlar.

Bu kız beni bazen çok hüzünlendiriyor. Yazdıklarına istinaden söylüyorum.
Çilekeş ya

5 cm kar yağışında yatan plesk ve boyunu aşan karda çalışan malumat.

dönem sonunda erzurumla ilişiği bitecek malumat böylelikle benim için de bitecektir..... napiyim okul çıkışı starbaksa gidecek malumatı...... okul çıkışı kurt kovalayan malumat gibi olur mu.....

Sevgilisine 12'de buluşalım teklifinde bulununca "ya o saatte kim uyanır" cevabı alan ve ardından erkek arkadaşlarının (malumat'ın kumaları) 12'de buluşma teklifini kabul edip... sabah 9 da hazırlanmaya başlayan eniştemizi malumat hanım sonradan böyle darlamıştır inşallah......

Son düzenleme:
Kendisini görünce hep bu görsel geliyor aklıma korkuyorum uçacak diye mesela fırtınalı havalarda kurtarılacak listesine eklenmeli:=)
1460624294.jpg

seviliyor.

Kpss’deki mendel sorusunu @malumatfuruş sayesinde yaptım. skljs Tşk malumat .dd
Çok tatlı sesi de suratı da…
Minnoş öğretmen. Çok şanslı bebeleri

Geri