malumatfuruş

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
O şimdi karlar kraliçesi...

Kendisini hiç tanımadım neden bilmem yorumlara da denk gelmedim. lakin nick tehlikeli, yorumlara bakılırsa sevilen bir üye, ancak ters düşülmemeli diye düşünüyorum.Belki de nick de ki gibi değil de daha ponçik ve tintintiniminihaaanım dır.

Benim etrafım böyle suratsız ve sevimsiz insanlarla dolu oldugundan böyle yaşam enerjisi yüksek insanlarla karsılasınca onları daha bır sevıyorum.
Kendisi yaşam enerjisi yuksek insanlardan ve genelde bbutun yorumlarını okurum modum yukselsın dıye.
iyi ki var.

Espirili kafa çalışıyo etrafındaki insanlarla devlesiyor .Yalnızken görmek lazım..

Pek ihtiyacı yok gibi yine de..

Böyle öğretmenim vardı da, ben mi okumadım he?

Erzurum’a gitse de kış başlasa artık.

G.o.t. a bile yaz geldi sana gelmedi malumat :d
Komedyen olmaya aday olsa oyun sana

@malumatfuruş Konunu bulamadım, varsa birleştirirler :p

Kendisi ile konuşup sinirli ya da üzgün kalabilmek çok mümkün değil.
Aurasını seviyorum,keşke bunu kendisine daha çok yönlendirebilse, depresiflik üzerinde sırıtıyor.
Güzel şeyler olacağına inanıyorum hayatında,inan bana.
Ruhun yeterli yağmuru aldı,meyve verme vakti.
Gülümse:icon_kahve:​

Son düzenleme:
eh malumat'ın konusu vardı. ben yazmıştım. sildirdin mi?

çok muhabbet etmişliğimiz yok, bir iki mesajlaşmamız olmuştu. Ama onunla ilgili şöyle bir hissiyatım var: biraz mutsuz olduğunda, mutlu etmek istiyorum onu. gerçekten malumatfuruş mutsuz olduğunda bütün evren etkilenebilir bundan (:
müzik zevkimiz ortak, benzer şeylere gülüyoruz, benzer şeylere üzülüyoruz. vicdanlı buluyorum.
size şu kadar söylüyorum, Allah bana bir evlat verir mi bilmem ama en değerlimi o, okutsun isterim mesela. Merhametini sevdiğim.

Bu forumda konusuna üye kendi de yazabiliyormuş. Forumsalda kendi sözlüğüne yazan üyeyle dalga geçerlerdi :)

Hocam senin eski konuya yazdığım için buraya aynı şeyleri yazmak istemedim.

Son düzenleme:
Hanifee. Erzurum’un soğuğunda kutsal mesleğini icra etmekte. Hikayelerinden takip ettiğim kadarıyla bir öğrencisi var ki tam bir sevimli böcek.

Okulda geçen hikayelerini dinlemek keyifli, gelişmeleri aktarıp gidiyor. Daha fazla aktif olsa güzel olur.
İmzası gözümü kanatıyor yalnız, umarım daha fazla ekleme yapmaz.

Soğuk Erzurum'un ısısını yükselttiğinden eminim. Onu sevmeyen taş kesilir.

Geri