malumatfuruş

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Espritüel kişiliğinin sınırlarını her mesajında zorlayan, oldukça neşeli çevreye pozitif enerji dağıtan burada daima görmek istediğim üyelerden.
Kullanıcı adını her gördüğüm de yüzük parmağına acımasızca şınav çektiren bir fotosu aklımda yer etmiş. :d Varolun (:

demin eklediği bir şarkıyı dinledim.
2012'de hayatımın en saçma, en hüzünlü, en kırgın, en berbat, en yıprandığım, en üzücü dönemini yaşadım.
İçime döndüğüm bir dönem oldu. Daha fazla kitap okudum, daha fazla film izledim, daha çok şarkı dinledim. Çok tepki vermediğim bir dönemdi, kimseye kızmadım, pek ağlamadım.
Sonra işte bir şeyler oldu, ben yine normalleşmeye başladım. Her şey geçiyor.
O dönemde, okuduğum kitapları okuyamadım bir daha, o dönem kullandığım parfümü hala kullanamıyorum. O dönemde dinlediğim şarkıları dinleyemedim.

"Kedim"i çok dinlerdim o dönemde.
O dönemden beri dinlememişim. Şu an dinledim tekrar, çok severdim bu şarkıyı.
Hüzünlenmedim biliyor musun? Her şey geçiyor, her şey geçer. Bu böyledir.

Senin sayende, şu anda iyi olduğumu tekrar fark ettim.
O dönemki kıza üzüldüm biraz sadece. Ne kadar çok üzülmüş diye.
Her şey geçer malumat.
Geçmeyen yara pek azdır.

Seni tanımıyorum çok ama ne kadar güzel olduğunu biliyorum.
En azından güzel kalmaya çalıştığını biliyorum. Yolun açık olsun.
Bir tane de benden olsun, yine o dönemde dinlediklerimden: https://www.youtube.com/watch?v=FYdwIGdwVUA

Aykiriymis gibi davransa da bence forumdaki en uyumlu insan. Girdigi ortami, gittigi yeri guzellestiriyor. Insanlara tepeden bakmiyor, samimiyetine inandigi herseye samimi, bazen bir cocukla cocuk bazen olgun duyarli , vefali.

Istanbul gibi bir yerde buyumek ve Erzurum da yasamak kolay degil. Olaylari kabullenen ve duruma uyum saglayan ve bulundugu ortami renklendirmeyi basaran insan hayatini olumlu yonde etkileyebilir. Bu sabrin sonuclari amaclarina ulasacaginin isaretidir bence.

Guzel bir gelecek diliyorum.

Kendisi hakkinda en ufak fikre ya da dusunceye sahip degilim. Lakin, surada yazilanlari okudukca; neden hala tanismiyorum da diyorum, kendi kendime.

- Imzasi da ayrica hosuma gidiyor.

Buralar eskiden dutluktu.

Bizim tanışıklığımız hepinizden eski, taaa Aynalı Tahir'den bu günlere.Siz bilmezsiniz.

Seviyorum seni malumatcım (:

Kapesese ile ilgili şeyler yazmak isterdim ama yazmayacağım. Forumun en komik, en zeki üyeleri arasında. Şöyle bir bakıyorum da hiç falso vermiyor. Dört dörtlük.

mirkelamı hatırlattı bizlere.

ben buraya hiç yazmamışım sdfsdaf

kanaat önderi falan olabilir değişik yönlendirmeleri var

türkmenistandaki nardugan bayramı kutlamalarında ayaz ata ve torunu kar kızı malumatfuruş...

zjnaz6.png

Depresif hallerini dahi tiye alarak anlatacak kadar hayatı ve yaşamayı seven, eğlenebileceği, mutlu olabileceği ortamdan mahrum kalmasına rağmen neşesinden bir şey kaybetmeyen, mesleğini tutkuyla icra eden, neşeli ve hayat dolu tavırları ile foruma renk katan kişilerden.
Tabii yukarıdaki tespit sağanağı buz dağının görünen yüzünü ifade ediyor. Peki ya görünmeyen kısmı? İşte görünmeyen kısmı dışa yansıtmayacak kadar da güçlü bir kişilik diye düşünüyorum. Selamlar.

Forumda beni gülümseten birkaç üyeden biri.
Sempatik, sevecen ve mutlu olmaya çabalayan.
Her şey gönlünce olsun.^^

Nasıl yazmamışım bu zamana kadar sana.
Senin tarafından saygı duyulmak ayrı bir onur kardeşim.
Forumda ki varlığıyla yokluğu hissedilen şahsına münasır bir karektersin. İnşaALLAH her şey gönlüne göre olur.

biliyormusunuz malumat hanimcim bu forumda beni tatlis bulan iki kişiden birisiniz digeride iç oğlanı :)
evet dünya görüşümüz siyasi düşüncemiz farklı ama siz çok tatlısınız
öğrencilerle olan muhabbetinizi okumayı seviyorum

Geri