malumatfuruş

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Eğlenceli falan filan ama ben en çok öğrencilerine olan sevgisi, ilgisi ve çabalarını okurken çok hoş geliyor bana. Bir de karşılık olarak onlardan gördüğü degere ozeniyorum azıcık. Çok güzel bir duygu olmali. Mesleginde basarilar diliyorum. :)

tenor.gif

Tam istediğim kız ya. Bana alalım lütfen.

---

Anneme ileteceğim bu isteğimi sonraki telefon görüşmemizde.

Oggyy bayan versiyonu diye cevaplicam:D eglenceli sempatik bayan arkadaşımız gülmek güldürmek güzel teşekkürler:D

Şu an açtığı konulara gülmekle meşgulüm , araya başka konular kaynatıyorsunuz , kaynatmayın pls .s

nasıl kıyıp da ban atmışlar bu minicik kıza ya, her gördüğümde gözlerim doluyor eski günleri hatırlayınca... asdasdasd

Zaman zaman hepimiz geçeriz psişik dar boğazlardan. Fakat kızımızı bi türlü level atlatamadık. Dün gece yine heyheyleri üzerindeydi. Bereket vukuatsız kapandı. Hazır işe başlamış, değerini (çalışmayan bayanlara kıyasla) dörde beşe katlamışken tam zamanı. Aşk meşk işleri yalan. Şöyle eli ayağı düzgün, köklü bir aileden gelme, hali vakti orta olsun, muhtemelen öğretmen ama diğer meslekler de olabilir.Bu şekilde boğazı geçer diye düşünüyorum. Beylere paşalara layık fişnem.

reyiz doğru söylüyor malumat, artık evlen yani yeter. arsız bebekler görmek istiyoruz. crop amca bi milyon versene cips alcaz desinler istiyoruz. içlik abla bize eppek arası yap desinler istiyoruz. yeter yani bizim de hakkımız.

(lan ne mutlu olurum senin evlenip mutlu olmandan, dostluk kardeşlik sevgi böyle bişey demekki, öpüyorum kendimi)

Dünyaya yaklaşan devasa bir asteroid olsa ve tüm insanlık panik ve korku içerisindeyken, malumatfuruş hanım buna hiç aldırış etmeden ayıcıklı terliklilerini giyip patlamış mısırı eşliğinde en sevdiği dizisinin son bölümünü merakla ve keyifle izlerdi bence. :kavgavar::ak1:

[YOUTUBE]AQ3xtaF7FjA[/YOUTUBE]

-Yapıcam, yapıcam, ooooohh, yapmıştım, yapmıştım. Gülme, sen kursaydın bu yazıcıyı, ben de sana gülürdüm. Yapmıştım, yapıyordum, bu sefer... :(
-Besmele çek, besmele. :p

lise 4. sınıfa kadar dayanan bir geçmişim olan insan. üniversite sınavına aynı forumdayken başvurduk, üniversiteyi aynı forumdayken kazandık, üniversiteden aynı forumdayken mezun olduk... adhdhsj malumat atanana kadar ben yüksek lisansı da bitiririm diyodum ki ösym sınav borsasından hissesi varmış şerefsizin bi baktım atanmış. ben hala öğrenciyim o öğretmen oldu şimdi. biz böyle anlaşmamıştık malumat, ben askere gidince sen de gidicektin forum kaderi zincirini sen bozdun başına bi işler gelmez umarım. :cici:

turşumu yapıyor ne malumat nickini çözemedim yada turşu seviyor

Onu ilk gördüğümde profil yaş kısmında tam olarak şu ibare vardı: '18' siyah beyaz bir kadın avatarı vardı.
Üniversiteye yeni başlamıştı...şimdi mezun oldu da, işe başladı da,iş stresi yaşıyor da ohoh.Zaman ne çabuk geçiyor değil mi?
O zamanlar Azra diye biriyle eküriydi,şimdi İç Oğlanı ile takılıyorlar.
Birebir detaylı tanımıyorum,mizah anlayışı bana hitap da etmiyor ama doğallığını seviyorum.
Hani insan okurken bir maske kokusu almıyor satırlarından.
İş konusunda da, aşk konusunda da bol şans diliyorum; istediğin pek çok ideale kavuşacağına inanıyorum.
...ve şu taklitlerine de bir çözüm bul.
Mizah tarzın bana hitap etmese de zeka esintileri barındırıyor.Cümle kalıpların, hayata bakış açın copy paste edildiğinde altı çizili malum yeti eksik olduğundan göz kanatıyor.
Arada sakin,klasik ev kızı gibi davran belki özenecek başka biri bulurlar.
Malumat tektir,tek kalsın /:

hazır yazma isteğim uyanmışken,
siteye ilk üye olduğumda, multi üyelik zannedildiğim dönemlerde benim kim olduğumu çözeceğini yazmıştı. çözdü mü bilmiyorum ama kendisiyle ilgili aklımda kalan tek şey, face'deki arkadaşlık isteğimi kabul etmemiş oluşudur. :liv:

Evett Sevgili Malumatfurus!
Dimagima biber surdum analiz yapmamaya calisiyorum :)
Ama suraya bir "icimde bir sey kalmasin"dan cikarimlar karalamak isterim.
surc-i lisandir kayitlara boyle gecsin :

Simdi oncelikle anladigim kadari ile onun icin isleyen soyle bir surec var.
Bir sure elindeki materyallerle idare ediyor, kendi kendine egleniyor
bazen huzunleri ile bazen kendisi ile bazen hayat ile dalga gecerek.
(elbette bu oyunlarin da gecici oldugunun bilincinde olmak ayri bir sorun)

bu donemde "hiperaktif" tabir edilebilecek bir yapiya burunuyor.
manik atak diyelim :) uretken oldugu donem buraya rastliyor
daha sonra, "bir gokdelenin ustunden yere atilan bos bir cuval" tabir edebilecegim bir dusus yasiyor.

duserken havada dengesi bozuluyor, o sirada yaptigi davranislar, dengesini acemice duzeltme cabalari vs
ama sonuc belli; yere cakiliyor
yerden kalkma suresi icinde dingin oluyor, sakinlesiyor ama tuhaf ve komik bir bicimde, gokdelene tekrar tirmaniyor
ve hersey bastan basliyor, asil sorun, bu cikis-dusus-toparlanis sureleri olabilir :)

en buyuk ortak paydamiz "odipal" problemlerimiz
Babasi ile iyi iliski kuramamis butun kadinlarda olan sorun "bagimsizlik"
bu yuzden toplumsalciligi red ediyor olabilir.
Disa donuk karakter sergileyip, ice donuk bir huzun yasiyor
Ve genelde ice donuk taraflarini onlarla dalga gecerek elemine ediyor

Cocuklarla cok iyi anlasmasina ragmen bir gun agzindan "Aile ,anne olmak" gibi kavramlar duyamazsiniz
Zaman zaman ic oglani ile birlikte yaslanip,bir suru kedisi olan istifci kacik kadinlara donusme ihtimallerini
konusup, eglendiklerini dusunuyorum.

Turgut Uyar'in bu kadar kiymetli olmasina anlam veremedigi icin onunla ayni gun dogmadigina sukur eder.
Fairuz'u gec tanimasina ragmen tanimis olmasina sukur eder.
Oguz atay ile hemsehri olmasi da sukur ettiklerinden biridir.
dip not; en sevdigi yazarlardan biri olmasina sasirmadim.
Bazi kalemlere ve ajandalara sahip olanlarin daha bir havali olduguna inanacak kadar janjanlidir
Forumda en cok katli lisan eden mobydick olarak benim captan ahabimdir :)
ama gecerli mazaretlerimden oturu tolere ettigine inanmak istiyorum

Ez cumle; Burada yazilanlarin hic biri "malumatfurus" degil ama hepsi kelimenin tam anlami ile malumatfurus'tur.

Samimiyetine inandığım, içi ve dışı bir olan nadir üyelerden. Forumun en eğlenceli üyelerinden. İç Oğlanı ile diyalogları harika. Çok iyi bir uyum içindeler. Sevilmek için kendini kasmıyor, açık sözlü ve kimseye minneti yok. Herkes tarafından sevilen sayılan hürmet gören biri olduğunu düşünüyorum. Her şey gönlünce olsun.Yüzün hep gülsün. :)

Ayakta alkışlıyor, yerlere kapanarak hürmet ediyorum. Doğrusu, eğrisi değil, düşünmeyi ve görmeyi denemesi önemli. Bir ara benim için, ısrarla istiyorum.

Ziya Selçuk: "Öğretmenliği birine bir şey öğretmek zannediyorlar. Öğretmenlik bir insanın kendi öğrenme yolculuğudur, kendi olgunlaşma serüvenidir. Öğretmen kendi olgunlaşırsa çocuğa bir faydası olur."

Türkiye tarihinin en iyi Milli Eğitim Bakanı ile çalışacak olmasından dolayı kendisini şanslı hissetmeli.

Geri