Malumatfuruş

Konu sahibi son olarak 3347 gün önce görüldü
Disko Kralın'da daha çok izlediğim bi bölüm mü desem,kısım mı desem.
Telefon ile programa katılan yarışmacılara,ünlüler hakkında soru sorarlar ve komik cevaplar yerleştirerek izleyicilerden doğru şıkkı bulmalarını isterler.

Forumda sevdiğim eğlenceli üyelerden biri.

Ya başta hiç sevmez anlaşamazdım. Sonradan bayağı ısındım. Keşke banı açılsa. Zeki bir örtmen hanım. Bana bi yerde laf sokmuştu. Hâlâ gülerim o mesajına.
"Galatasaray 1905'te Lethe'ye tepki olarak kurulmuştur." yazmış. Çok gülmüştüm buna. Açın şu kızın banını.

bir disko kralı saçmalığı , arkadaşla arayıp

-malumatfuruş kaç kuruş diyesimiz gelmişti bir ara

banını açsanıza malumatın da.

395c8b37f80ae5eb526db942949a4c78.jpg

Neyse ki demokrasi kazandı ve açtılar kızın banını.
Üye olanını seviyorum. Böyle mutsuzluklarıyla sizi dibe çekmeye çalışanlar değil de malumat gibi umut, neşe ve hayat saçanlar olmalı etrafınızda.
#malumatınaskerleriyiz .p

okan bayülgen'in programından sonra aldığım ve çok severek kullandığım kullanıcı adım. aslında çok güzel bi anlamı yok. bilgiçlik taslayan kişi demek. ama ne kadar çok şey bilirsek bilelim aslında okyanusta bi damla olduğunu ve hep daha fazlasını bilmeye çalışmamız gerektiğini düşündüğüm için bu nicki kendime uygun görmüştüm. bu arada güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim. hep söylüyorum bu ülkede ilker başbuğ bile müebbet yedi ama sonuçta adaletin er ya da geç yerine varması gibi kötü bir huyu vardır.:D

Manifatura olarak okuyorum nikini. Renkli birine benziyor.​

aeg'in baş meleği... (bu arada bu aeg'in melekleri diye işaret koyduklarımdan 2018 yılı takvimi için poz alıcam)

Geri