Maleficent: Mistress of Evil

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Angelina Jolie ve Elle Fanning’li Maleficent 2’nun Çekimleri Başladı

angelina-jolie-maleficent-filmloverss.jpg

Disney, başrollerini Angelina Jolie ve Elle Fanning’in paylaştığı Maleficent 2’nun çekimlerinin başladığını açıkladı. Filmin oyuncu kadrosunda Michelle Pfeiffer, Chiwetel Ejiofor, Juno Temple ve Lesley Manville gibi isimler de yer alıyor.

Maleficent 2, beyazperdeye iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Filmin çekimlerinin başladığını duyuran Disney, seyircinin uzun zamandır merakla beklediği haberi verirken; projenin oyuncu kadrosunda yer alan yıldızlar da heyecanımızı artırıyor. Angelina Jolie ve Elle Fanning serinin ikinci filminde geri dönüyor malum. Fakat kadroda iki önemli oyuncu daha var.

Screenrantin haberine göre Michelle Pfeiffer, Kraliçe Ingrith rolüne hayat veriyor. Chiwetel Ejiofor ise isimsiz bir kahramanı canlandırıyor. Daha doğrusu oyuncunun bürüneceği karakterin kim olduğu bilinmiyor. Elbette bu özellikle gizlenen bir ayrıntı. Filmin senaryosuna yönelik bilgiler de saklı tutuluyor. Bu noktada filmin kadrosunun bizi büyülediğini belirtmemiz lazım. Zira Juno Temple, Lesley Manville, Sam Riley, Imelda Staunton ve Ed Skrein de kamera karşısına geçen isimler arasında.Deadpool ‘un baş belası karakteri Ajax’ı beyazperdeye taşıyan Skrein, bir kez daha kötü bir karakteri oynuyor.

Filmin çekimleri şu an İngiltere’de devam ediyor. Serinin ilk filminde Brenton Thwaites‘in imza attığı Prens Phillip karakterini bu defa Harris Dickinson devralıyor. Yapımın yönetmen koltuğu Joachim Rønning‘e emanet. Rønning, Hollywood için yeni bir isim aslında. Kariyerine 1997 yılında başlamasına rağmen, sinemaya sık sık ara veriyor. Nihayetinde Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales‘in yönetmenliğini üstleniyor Rønning. Bu filmden sonra hızla yükseleceğine şüphe yok tabii. Filmin belli bir vizyon tarihinin olmaması biraz can sıkıcı. Ancak o zamana dek Fanning’in son harikası Mary Shelley‘nin fragmanına göz atabilirsiniz.

https://www.filmloverss.com/angelina-jolie-ve-elle-fanning-li-maleficent-2-nun-cekimleri-basladi/

Bu habere sevindim severek beğenerek izlemiştim ilk filmi bekleyelim bakalım.

İlkini sinemada izlemistim ve bence vasatti, ikinciye çok da gerek yoktu bence.

Maleficent 2 Filminin Konusu ve Kadrosu Açıklandı

Yüzyıllardır anlatılan Uyuyan Güzel masalındaki “kötü peri”nin yaşadıklarına ilk kez tanık olduğumuz Maleficent (Malefiz) macerasının beyazperdedeki yolculuğu devam ediyor. Yönetmen Joachim Rønning‘in çekimlerini başlattığı Disney’in Maleficent 2 filminin konusu ve kadrosu açıklandı.

Disney’in en bilinen kötü karakterlerinden Maleficent’ın kalbinin nasıl bu kadar katılaştığını öğrendiğimiz ilk filmin ardından yıllar geçmiştir ve boynuzlu peri Malefiz ile kraliçe olmaya hazırlanan Prenses Aurora, büyülü diyarı ve yaratıklarını düşmanlara karşı korumak için yeni dostluklar kurar.

maleficent-2nin-kadrosu-ve-konusu-aciklandi-1.jpg

Angelina Jolie‘nin “kötü” peri Maleficant, Elle Fanning‘in ise Prenses Aurora olarak geri döneceği ikinci filme Michelle Pfeiffer Kraliçe Ingrith olarak katılıyor. Trust serisinden Harris Dickinson‘ın da Prens Phillip olarak güzel Aurora’nın karşısına çıkacağı masalda Chiwetel Ejiofor, Ed Skrein ve Robert Lindsay de rol alacak. 2014’teki ilk filmde Diaval rolündeki Sam Riley ile Peri kızkardeşler rolündeki Imelda Staunton, Juno Temple ve Lesley Manville de kadroda yer alacak.

maleficent-2nin-kadrosu-ve-konusu-aciklandi-2.jpg

Elle Faning ve Angelina Jolie’nin sosyal medyada paylaştığı set fotoğraflarından çekimlerin oldukça eğlenceli geçtiğini de söylemek mümkün.

https://frpnet.net/kultur-sanat/sinema-haberleri/maleficent-2nin-kadrosu-ve-konusu-aciklandi

Maleficent 2’nin Vizyon Tarihi Açıklandı

İlk filmiyle beğeni toplayan Disney’in karanlık karakteri Maleficent (Malefiz), yeni filmle ve yeni bir hikayeyle karşımıza çıkmaya hazırlanırken filmin vizyon tarihi de açıklandı.

Çekimleri devam eden film ABD’de 29 Mayıs 2020’de gösterime girecek.

Maleficent-768x576.jpg

İlk filmin başrol oyuncuları Angelina Jolie ve Elle Fanning’e Maleficent 2’de (Malefiz 2) Chiwetel Ejiofor, Robert Lindsay, Harris Dickinson, Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple, Lesley Manville ve Michelle Pfeiffer da katıldı. Robert Stromberg tarafından yönetilen film, Uyuyan Güzel filminin hikâyesini kötü peri Malefiz’in gözünden anlatıyor.

https://frpnet.net/kultur-sanat/sinema-haberleri/maleficent-2nin-vizyon-tarihi-aciklandi

2020 mi........ Bari 2019da falan duyursaydılar ya...........

Bu kadinin bakislari cok güzel.
Sirf bakislari icin izledigim filmleri olmustur.

KADIN
"Özlemin soyluya güzele olsa
kötü şeylere oynamasa dilin
örtmezdi utanç gözlerini
söylerdin hakça yakışığını"
(Sappho)

bu filmle angelina jolie'ye aşık olmuştum. özellikle intikam için prensesi lanetlediği sahne favorim. ikincisini de aynı heycanla izleyeceğim. :cici:

Açıkçası çekimleri devam eden bir filmin 2020 de vizyona giricek olması çok saçma.hadi 2019 başında bitse yine sezon içi vizyona girebilir.mayıs 2020 saçma bir tarih.

Maleficent: Mistress of Evil’dan Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

maleficent-mistress-of-evil-filmloverss.jpg

2014 yılında vizyona giren Maleficent’ın Angelina Jolie ve Elle Fanning’li devam filmi Maleficent: Mistress of Evil’dan tanıtım fragmanı yayınlandı.

Uyuyan Güzel hikâyesinin kötü karakteri olan Malefiz’i bir anti kahramana dönüştüren Maleficent, 2014 yılında vizyona girdi ve sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılandı. Özellikle Angelina Jolie‘nin performansıyla dikkat çeken film, dünya genelinde 758.5 milyon dolar gişe hasılatına ulaşarak tüm beklentilerin üzerine çıkmayı başardı. Durum böyle olunca devam filmi çekilmesi de kaçınılmaz oldu.

Angelina Jolie’nin bir kez daha Malefiz’e hayat vereceği devam filminin çekimlerine geçtiğimiz yılın mayıs ayında başlandı. Maleficent: Mistress of Evil adını taşıyan film, şu sıralar post-prodüksiyon aşamasında. Ekim ayında sinemaseverler ile buluşacak yeni Maleficent filmi için tanıtım çalışmalarına başlayan Disney, filmden ilk tanıtım fragmanını yayınladı.

Maleficent: Mistress of Evil, 29 Mayıs 2020’de Vizyona Girecek

maleficent-mistress-of-evil-2-filmloverss.jpg

Angelina Jolie‘nin bir kez daha Malefiz karakteriyle sinemaseverlerin karşısına çıkacağı filmde Elle Fanning de Prenses Aurora rolüyle geri dönüyor. Kon-Tiki ve Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales gibi filmlerle tanınan Joachim Rønning‘in yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Jolie ve Fanning’e Michelle Pfeiffer, Chiwetel Ejiofor, Harris Dickinson, Warwick Davis, Ed Skerin, Imelda Staunton, Lesley Manville, Juno Temple gibi isimler eşlik ediyor.

Malefiz ve Prenses Aurora’nın karmaşık ilişkisi gelişmeye devam ederken, ikilinin büyülü Moors diyarını tehdit eden yeni tehlikelerle yüzleşmesi gerekecek. Yayınlanan bu ilk tanıtım fragmanı, devam filminde hikâyenin geçtiği evrenin daha derinlemesine işleneceğini ve yeni yüzlerin de maceraya dâhil olacağını gösteriyor.

ABD’de 18 Ekim 2019’da vizyona girecek Maleficent: Mistress of Evil’ın ülkemizde 29 Mayıs 2020’de sinemaseverler ile buluşması bekleniyor.

[YOUTUBE]5MwW1NAsnR8[/YOUTUBE]

https://www.filmloverss.com/maleficent-mistress-of-evildan-tanitim-fragmani-yayinlandi/

ABD’de 18 Ekim 2019’da vizyona girecek Maleficent: Mistress of Evil’ın ülkemizde 29 Mayıs 2020’de sinemaseverler ile buluşması bekleniyor.

Çok ilginç gerçekten.bu filmi sinema da kimse izlemez çünkü,millet ben dahil internetten izlemiş oluruz.

Abd de 18 Ekim 2019 da biz de 29 Mayıs 2020 de yani 7 ay sonra gösterime giricekmiş.ben böyle bir şey görmedim.ülkemizde izlenirlik çok az olur bence.

Kemik koleksyoncusu ve tomb raider dan sonra pek sevemedim oyunculugunu

Geri