Malatyalıların Ortak Özelliği

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Turkiyemin her kosesi cennettir, tabi Tokat bir baskadir kendi memkeletimi ovmeden cikamazdim konudan tabi ;)

Başlığı görünce "Malatyalı olmaları ehueheuh" diye kendi kendime eğlenmiştim ama yazmamıştım iğrenç espri olur diye skjfsdkf
Adamlar şarkı yapmış bu cümleyle kjfdkjfdkjasd

kötü yola düşmüş kızın şarkısınıda yapmışlar ajznshshh

plaka kodlarını tüm muhabbetlerde kullanabilen kişilerdir

Şuara trafikte kötü araba kullandıkları diyebilirim.Ne zaman 44 plaka görsem.Yine mi bu kofikler diyorum.
Biz Elazığ'lılar birazcık onlara takılmak için bu lafı deriz.
Yani iyi hoşlarda trafikte kötüler.
Diyarbakır'dan sonra tabii:D

malatyalı sevdiğim bi abim var
o geldi aklıma

Malatyalı bir yar sevdim el oldu.

Tekstil isinde soz sahibiydiler 2000 lerin basinda.

İlk defa ruhunu Malatya’da bırakan birine rastlıyorum. Bir insan ruhen neden Malatya’da kalmak ister ki xd @Marla
IMG_2617.jpeg

img_2617-jpeg.135138

En sevdiğim geometri hocam Malatyalı

Bence Malatyalıların ortak özelliği, konuşurken gülen yüzleri ve kibar olması.

Anlayamazsınn.....
ajxjsj iyi anlamda mı yazdım kötü anlamda mı anlayamazsın xd
Valla geçen ay Yeşilyurt tarafındaydım bir işim için. Ruhumu teslim edecek bir şey göremedim. Belki de sadece gittiğim kebapçı olabilir. Onun dışında göremedim, bilemiyorum xd

fi tarihinde arkadaşın düğünü için malatya'ya gittik, gelin kızın ailesi bizi havalimanından alıp eve götürdü, saat neredeyse 00:00. geç vakitte ineceğimiz için yatar uyuruz diyorduk ama eve geçince gördük ki iftar sofrası gibi sofra hazırlanmış. yöresel denilebilecek şeyler; etli bi çorba, içli köfte vs. yemekten sonra sigara içiyorsanız balkonu kullanabilirsiniz dediler, duş almak istiyorsanız buyrun dediler, ertesi gün sabahtan akşama kadar krallar gibi ağırladılar, şehri gezdirdiler. malatya'dan keyifler gayet yerinde ayrılmıştık. memleketin hemen her yerinde olduğu gibi malatyalıların da ortak özelliği misafirperver olmak, yoğun et tüketmek ve gecesinde sizli bizli konuşurken öğlenine samimi olup günlük küfürlü rutine dönmek...

Geri