Makyajli kadin vs makyajsiz kadin

Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü
Ben ikisini de cok severim ama makyaji da ayri bi severim. Makyaj yakismayan kadinlar da var gerci. Onlar dogustan bi icim su. Iste bende o kadar makyaja ragmen anca bu.

Gunluk makyaj yapmiyanlardanim ben. Dogum gunu/ dugun/ bir yere gidecegimde oyle yapiyorum. Bazilari gunluk makyaji kaldiriyor. Ama bazilari dogal daha guzel

makyajsız güzel bir kadın çok çok çok nadirdir arkadaslar..
makyajına bakıp güzel olmasına sakın aldanmayın valaag küserim ha Xd

Makyaj tamam da göz altı ayrı kapatıcı göz kapağına ayrı burnuna çenesine yanaklarına göz içine dışına dudak kontörü yanak bilmem nesi kaş dövmesi ten rengi eşitleyici fondöten önce subazlı kremler kapatıcılar....

Ya bu cilt napsın bir rimel fondöten ruj allık hadi eyelinerde olsun ama 3 kat fondöten süremezsin ya sürersen 40 yaşında nine gibi olursun.

Zaten düzenli makyaj yapanların göz altında hafif morluk var çünkü göz çevresi makyajdan çok yoruluyor maalesef.

Doğal kadın diyecek erkekler banlansın lütfen.....

biri şu erkeklere çoğu kadının yaptığı, hafif makyaj sandıkları şeyin altında 92 bin ürün olduğunu anlatsın, hayır sonra gratislerin sephoraların önünde ağaç olduklarında ''hafif makyaj bu muydu ya'' demesinler diye diyorum... sizi düşündüğümden.
makyaj yapmasını bilen kadın en güzel kadındır... ben makyajsız çok ruhsuz oluyorum, belki genel bi ruhsuzluktur...

biri şu erkeklere çoğu kadının yaptığı, hafif makyaj sandıkları şeyin altında 92 bin ürün olduğunu anlatsın, hayır sonra gratislerin sephoraların önünde ağaç olduklarında ''hafif makyaj bu muydu ya'' demesinler diye diyorum... sizi düşündüğümden.
makyaj yapmasını bilen kadın en güzel kadındır... ben makyajsız çok ruhsuz oluyorum, belki genel bi ruhsuzluktur...
Yaptığın makyajı görmüştüm, mükemmel korkutucuydu.

Yaptığın makyajı görmüştüm, mükemmel korkutucuydu.
her alanda mükemmel olmak o kadar zor ki... korkutacaksak bile yine en mükemmeli olur!
korkutmayan mükemmel makyajlarım için tanışabiliriz, müracaat ---> ''evlenecek erkek kalmaması - /q juju

Kadın önce yaratıldı fakat makyajla var oldu.. :)

Geri