Makyajın gücü adına

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bir çoğumuzun cildi mükemmel değil. Sivilcelerimiz çillerimiz var. Ve aynaya baktığımızda mutlu değilsek ilk olarak makyaja başvuruyoruz.

1080_pt1_157.JPG

1080_pt1_152.JPG

1080_pt1_154.JPG

1080_pt1_158.JPG

1080_pt1_159.JPG

1080_pt1_155.JPG

1080_pt1_151.JPG

Ama fazla makyaj kullaninca, hele de ciltin boyle ise, daha kotuye gitmez mi? Cilt nefes alabilmeli sonucta. Saklamak yerine, ilk olarak problemi cozmek gerek. Yinede cok guzel gizlemisler makyaj ile. Umarim cilt sorunu yasayan insanlarin cilti duzelir.

Ergen iken olur boyle seyler, hic dokunmayacaksin ve saklamayacaksin. Bir sure sonra zaten gecer.

Bu kadar sorunlu bir cilde sahip olanların tedavi olması lazım , makyaj daha zarar verir ciltlerine. Şükretmek için bir sebep daha buldum bugün.

1080_pt1_155.JPG

Makyaj burda dile gelmiş.

1080_pt1_152.JPG

Burada da hiç işe yaramamış.d

Allah cezanizi vermesin
Rimel
Allık
Ruj
Makyaj anlayışım:liv:

bazıları sanki özellikle çirkinleştirilmiş gibi.

Sivilceler midemi bulandırdı.

Nasıl kapatırımdan ziyade nasıl tedavi edilebilir diye kafa yorulması gerekiyor. Şaka gibi durumlar.

Bunlar sivilce olamaz ciddi rahatsızlık falan olmalı ;s

Dermatolojiye gitseler en kısa yol :e2: ve kapatınca çok daha kötü boyutlara ulaşıyor akne ve sivilceler

Bence bu konunun sivilcesiz örneklere ihtiyacı var.
En ünlü olanlardan birini paylaşayım :d

the-power-of-makeup.jpg

makeup-make-shaming-vlogger-video-nikkie-tutorials-watch-youtube-video-transformation_0.jpg

Bence bu konunun sivilcesiz örneklere ihtiyacı var.
En ünlü olanlardan birini paylaşayım :d

the-power-of-makeup.jpg

makeup-make-shaming-vlogger-video-nikkie-tutorials-watch-youtube-video-transformation_0.jpg

Bu efsane gerçekten. Kadın kendi üzerinde sanat icra ediyor resmen. Bir ara Türk youtuberlara takılmadan önce buna bakardım. Sanki makyaj yapıyormuşum gibi. :D Neyse konuya iyi bir örnek olmuş onu diyeceğidim :)

Bu efsane gerçekten. Kadın kendi üzerinde sanat icra ediyor resmen. Bir ara Türk youtuberlara takılmadan önce buna bakardım. Sanki makyaj yapıyormuşum gibi. :D Neyse konuya iyi bir örnek olmuş onu diyeceğidim :)

Kadın kesinlikle bir sanatçı, inkar edilemez.
Konuyu saptırtmak gibi olmasın, ben makyaj yapmayı tercih etmediğim halde manyak gibi bu tarz videolar izliyor, bir de utanmıyor gibi makyaj malzemesi falan alıyorum. Zevk için.
Kalemler, defterler gibi bir aşk oldu benim için. Öyle duruyorlar, yılda bir-iki önemli yerler dışında tozlanmaya mahkumlar. :d

Çok abartı örnekler seçilmiş.

asyalı kıza üzüldüm be , akneyle başı derde girmeyenler anlayamaz , roaccutane kullandığınızda hayat dahada fazla boka sarıyor mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri