Makyajın bazı kadınlara yakışmaması

A
  • Kullanıcı asdfghjkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Nedendir bilmem bazı kadınlarda makyaj çok eğreti duruyor.
Sanki güzelliklerini perdeliyor makyaj bazı kadınların.
Doğal daha güzeller.

Çok abartılan makyaj hoş durmuyor, doğal en güzeli.

Bir insana her şey mi yakışır :p :ciks:

(geçen yine bi uçuyorum :haha:)

Şekil a deyip kendimi örnek göstereyim.
Kusurları gizlemek, daha alımlı gözükmek için kadınlara bahşedilmiş makyaj bana hiç mi hiç yakışmıyor. Abartılı makyajın kimseye yakışmadığını da belirteyim.

bir adam şöyle diyordu; haftada bir fırçaladığınız dişlenize kırmızı rujun yakıştığını düşünüyorsanız, dünyadaki açlığı çözmek için yüz milyar dalır yeterken kozmetiğe bunun iki katı para harcandığını bildiğiniz halde hayla doymuyo elindekinin bi ton açığına ikiyüz lira veriyorsanız, insanlara zararlımı diye hayvanlarda test edilen kozmetik markalarını kullanırken yüZünüz birazcık kızarmıyorsa o yüze dünyanın en güzel makyajını yapsanız ne yapmasanız ne?sözümüz size umarız bu kadar vakit harcadığınız dışınızın güzelliği içinizede vurur.

edit : adam haklı!

Makyaj anlayışım göz kalemi ve rimelden ibaret.
Makyaj yaptığım zaman (özel günlerde) herkes şaşırıyor.
Ben her daim doğallıktan yanayım​

Dev anası gibi dudağım var, kırmızı ruj sürünce Bülent Ersoy'a dönüyorum.

Makyajsız da makyajı da yakıştırıyorum kendime. Gündelik uğraşmam ama özel günlerde neden olmasın.

doğrudur.dozunda yapıldığında daha hoş duruyor bence
çok abartılı altında kesinlikle başka bir yüz var ifadesi barındırıyor

Yapamıyordur,net. Makyaj canlandırıyor kendinizi kandırmayın

Benim yaptığım makyajın adı; Makyaj yokmuş gibi makyaj yapma tekniği. :gamer: O yüzden pek fark etmiyor.

Sadelik en güzeli. Makyajlı kadın k a n d ı r m a c a d ı r :hppy:​

hepiniz aynı değilsiniz
olmayın zaten

Uzak Doğulu kadınlar hiç çıkarmadan devam etsinler hayatlarına. Hile yapmasalar hani bakılmayacak yüz derler ya aha işte o yüz onlarda.. Makyaj bir onlara temelli olmalı.f

Bana hiç yakışmıyor. Eyeliner sürdüğüm anda ben bir pandayım. Az makyaj en güzeli benim için.
Bazı yüz kaldırmıyor sanırım.

Hep imrenirim porselen makyaj yapanlara, bana yakismiyor o ayri tabi.

yüz hatları belirgin elmacık kemikleri belirgin ,dudakları gözleri iri kadınlara yakışıyor makyaj.
bana yakışmıyo aşırısı ,kaşık gibi surat olunca:T:

Geri