Makyajı sevmeyen kız.

Konu sahibi son olarak 186 gün önce görüldü
Suslenmek kadinin dogasinda vardir cocuk yasta baslar kiz milleti bu tur seylere ilgi duymaya. Fakat rahatina duskunlukten,tembellikten,5 vakit abdestten,sicak havalardan olsa gerek sevmiyordur diye dusunuyorum.

Öyle buyuk iddiam yok ama asiri makyaj pek sevimli olmuyor oyuzden makyaji sevmiyorum :cici:

Benimki biraz üşengeçlikten, biraz da cimrilikten.:D Kalem yetiyor hem... Kendimi beğendikten sonra başkası güzel görmüş ya da görmemiş, kimin umurunda.:D

Evet bu benim.
Üşengeçliğin de etkisi var, ayrıca kendimi sürekli makyajlı görmek o görüntüye alışmak korkutuyor.
Sanki o görünümle başkalarını ve kendimi kandırıyormuşum gibi.
Özellikle kırmızı rujda bu daha belirgin. Sürekli kırmızı ruj süren bir arkadaşımın bir gün ruj sürmeyeceği tuttu. Sanki okula gitmeden evvel kan vermiş gibiydi. Böyle bir durumu yaşamamak, yaşatmamak için olabildiğince makyajdan kaçınıyorum.

Ben sevmem.
Sabah hafif makyaj yapıp çıkarım evden,iş başı yaparım sonra sıkılır temizlerim.
Gözünü seveyim doğallığın.

Sıcak banyodan çıkıp buluşmaya gelecek cesaretli bir bayana rastlamadım.. Bırakın bu işleri sevmeyen kesin çirkindir zaten..

Ben çirkin miyim ki la :D

Abartisini sevmiyorum kimisi Bülent ersoydan bile çirkin oluyor ... Bu aralar bende çok sevmiyorum sıfır makyaj cikabiliyorum

Benimkisi de üşengençlikten yapmam :p Arada bir kalem rimel sürersem sürerim o kadar :cici:

Herkes de ne kadar dogalmis bu forumda dusuncesini kafamda olusturan konu içeriği

Insomnia bundan sonra yasaklıyom sana makyajı. Dışarı da çıkmıcan. Evinin anası, çocuklarının kadını olacaksın!

Hatem ay üşenirim ben .s
Evimin anası olcam .s.s çocukların kadını .s.s

Kendine vakit ayıramayanın avuntusu .p

Makyajdan kastimiz boya küpüne düşmekse bende sevmiyorum o şekli. Bayanların abartıya kaçmadan yaptiklari makyajıda hoş buluyorum.

güzellik sırlarını vermek isteyen kızlarımız profilim hep açık duyurulur. .s

herkeste pek bir doğalmış maşallah. 2 saat makyaj yaparım,1 saatte saç, anca guzellesiyorum.

Geri