Makyajı sevmeyen erkek

Konu sahibi son olarak 184 gün önce görüldü
Bazı erkekler makyajlı kadınları sever bazıları ise makyajı fazla abartı bulup bayanlara yakıştırmazlar.
Genelde erkeklerin kız arkadaşlarına; sana makyaj yakışmıyor, makyaj yapma veya doğal halini daha çok seviyorum, bir şey sürmene gerek yok diye belirtikleri durumdur.​

Oo makyajsiz hatun alirim bi dal

ama kimisi harbiden doğal çok iyi.

Makyaj sevmem bakımlı olsun yeter.

çirkin kadın yoktur fazla makyaj yapmış kadın vardır..

dogal hatun zor ya cok zzor bulmak qqweqw

Makyaj sevilmez zaten, makyaj yapan kişi sevilir ya da sevilmez..

Benim kız hızını alamadı kremini bile kendi yaptı ;) Bakkala giderken bile süslenip çıkar , ben severim de bayanda abartıya kaçmadığı sürece

Tabiki insan makyajsız haliyle de güzel olanı ister, salak mı bu millet de makyaja bağımlı birini istesin. Ama ekranlarda begendiklerimizin hepsi makyajli ve evet bir göz kalemi insana seviye atlatabiliyor : )

Aynı zamanda o kıza kezban yaftasını vuran erkek

Kırmızı ruju çok seviyorum.. Etli dudaklarda çok hoş duruyor ;)

Abartıya kaçılmadığı müddetçe yapılmalı bence.. :) Bizim erkeklerimiz sevgililerinde makyajı sevmez ama dışarda makyajlı hatunları baştan aşağı süzerler..Nerden mi biliyorum kendimden sldjfsdlkfjd :D Hatun görmemiş gibi bakan tiplere ayar oluyorum :D

Ben de doğallıktan yanayım sadece allık sürüp çıkıyorum dışarı makyajı sevmeyen bir erkeğim

Abartıya kaçmadıktan sonra her makyaj kadını güzelleştirir önemli olan o dengeyi sağlamasıdır kadının..

Geri