Makyaj

Konu sahibi son olarak 4439 gün önce görüldü
Var olanı beğenmemek ve kendini daha çok beğendirmek adına yapılan bir uygulama. Bir nevî maske, bir nevî yalan...

Erkeklerin; lafta doğallığı sevmeleri ama makyajsız kadının yüzüne bile bakmaması durumu malesef.

İnsanın fiziği üstünde çeşitli değişiklik, ekleme, renklendirme gibi çeşitli amaçlı kullanılan çekiciliği ve güzelliği amaçlayan kozmetik ürünlere Denir.

Bide Aşırı Yapmazlar mı.. Ah Kızlar :) Hafif yapılınca çok daha doğal ve de hoş, canlı durabiliyo. Aşırısından kaçınalım lütfen ! :)

Bildiğim kadarıyla Sözlük kısmında alıntı yapmak yasak. Lethe beni bu konuda bilgilendirmişti. Mesajınız silinir ama ben sizi etiketleyerek cevap vereyim sorunuza;

Sevgili Sassy Girl;

Bakım ayrı bir şeydir, makyaj ayrı bir şey. Makyaj yapmadan da bakımlı olunabilir. Hijyenik olmak için de illâ boyaya vs. gerek yok.

:hi:

Hatırlamıyorum unutmuşum silin önemli değil dünden beri yorumlarımın silinmesine alışdım ben :)

Bence abartmadan makyaj yapılmalı o zaman sorun yok ama boya küpüne düşmüş kızlar var ya hani onlarınki abartı sanki.

Makyajım bakışlarımdır ..

Makyajsız kadın cıplak kadındır :p

*Kişilerin yüzünü canlı gösteren , kusurları örten bir çeşit hiledir.

*Benim için rimel kalem ve rujdur (:

*Sinemada özellikle fantastik filmlerde, karakter kurgularken yapılanları bir sanattır.

Makyaj basli basina bir sanattir. Saka yapmiyorum o rimeli goz kapagina degdirmeden surmek,eyelineri dumduz bi cizgi gibi cekebilmek,o ruju dudagin disina cikarmamak, fondotenin dozunu ve rengini ayarliyabilmek, alligi hangi bolgeye surmek kolay degil hacular. Zaman ister ugrasi ister,ozen ister. Yoksa karagullunun fadimeye donersin .P

Geri