Makyaj yapmayan kız

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 897 gün önce görüldü
Makyajlı sevmiyorum o yüzden desteklediğim hatun tipi , doğal güzellik gibisi yoktur

Ruhsuz bir kız bence. Bir rimeli çok gören kızdan kız mı olur .p

Pek mümkün olmasa da varlığı;
Sevmedigindendir.
Tanrisallastirmaya gerek yok.

rachel star değilse yapsın bence. ama uzun tutmasın yani. ne diyor ünlü düşünür?

"aynı sürede apartman boyayan arkadaşım var. iç dış"

Yapmasınlar zaten yazık o paralara :/ İlla yapıcam diyorlarsa bile sabah yataktan kalkan yaratığa benzesinler. Kandırmayın bizi yiter valla. Sonra diyorlar ki, türk erkekleri sevişip ayrılıyor. Sen cumartesi gecesi ile pazar sabahı arasındaki farkı görsen ruhun bile bedenini terk eder yani.

Makyajsız olmaz, güzelliğime güzellik katıyor sonuçta :p

Çok nadir bulunan insan türü. D hiç sanmiorum ki burda p makyaj foto aticak hatun bahse de girerim. D

Türk filmlerinde makyajımı tazeleyip geliyorum sözüne gülüyorum anlfsyiskym

O makyaj güzel hatun yoktur bu forumda eminim saten çoğu çirkindir

Bu gruptaki kızların aralarında makyaj yapan kızların özgüvenini aşağı çekmek için bu durumu kullananlar vardır. Oysa makyaj eksiklik değil hobidir,meraktır,kendini olabilecek en güzel şekilde görme isteğidir. Kadının yüzü doğuştan çillidir,kendisini çok rahatsız ediyordur ve aynaya baktığında mutsuz olmamak için fondoten uyguluyordur , bu sanılanın aksine etrafla değil kendisiyle barışık olma çabasıdır. Toplumsa onu 'sen onu tornadan çıkmadan önce gör' diyerek damgalar ve doğuştan yüzünde çilsiz doğan bir kadını makyaj yapmıyor diye yüceltir. Herkes nasıl mutluysa öyle olmalıdır. En saçmaları da hem makyaj yapmayıp hem de 'ohooo o makyajı bana yapsalar ben varya' diye gezenlerdir.Buyrunuz yapınız.

images

Mesela ben, beş yaş büyük görünmektense üç yaş daha küçük görünüyorum makyaj yapmayı bilmediğim gibi makyajı kendime hiç yakıştırmıyorum ayrıca cilt yönünden de şanslı olduğumu düşünüyorum bariz belli olacak sivilce akne siyah nokta sorunum yok ,ee gencim kırışıklığım da yok özel gün buluşma günü makyajı falan da yapmam düğüne sürdüğüm ruju sile sile giden biriyim neysem oyum ne kapatma ne abartma durumum var ,acaba bakımsız mıyım yoksa ukala mıyım bilemedim sfhj

allahım triplere bak :p tamam çok güzemsiniz kızlar
bayılıyorum makyaj yapmaya ya öyle kendime falan değil sadece kim olursa.
yalnız fondötene karşıyım sevmiyorum. fazla makyaj beni çirkin yaptığı için de mutsuzum :p
makyaj yapmayı sevmeyen kızlar güzel bi nemlendirici ve kaş farıyla da çok iyi gözükebilirsiniz.
tşkler

Yapıyorum çünkü ben buna değerim. Çirkin ve mutluyum özgüven sıfır.

Çalışırken yüzüme istemediğim bir makyaj uygulanırsa o makyöz iflah olmaz.
Günlük hayatımda ise fazla ürün kullanan biri değilim. iki sür kıvamında geçip gidiyorum.d

Geri