Makyaj yapmayan kız

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 897 gün önce görüldü
Ya doğal güzeldir ya da makyaj yapsa da bişey değişmediğine inanıp yapmıyordur.

Sevmeyen yada yüzünün gerek duymadığı doğal duru güzelliğe sahip olanların yapmadığı bakım.
Keza ben pek sevmediğim halde, yapmıyorum şu sıralar.

Orijinal güzeldir
dip not alti cilizi cümle : insani güzellestiren makyaj elbise para araba vsvsvs değildir insani guzellestiren vijdani merhameti insanligi buna birşeyler katabiliyorsa o zaten güzeldir badanaya gerek yok

Erkeksi tavırları vardır bayan görünümlü erkektir ya da ihtiyacı yoktur çok güzeldir..

Kendisini makyajsız daha güzel buluyordur, makyajı sevmiyordur.

Doğal güzelse yapmak istemez. Bazıları güzelliğini makyajla yok eder.

Çoğu kadının göremediğini görüyordur. Bakım ayrı makyaj ayrı, kendinizi değişik yapmayın.

*Ruju taşırarak sürdüğü için muhtemelen makyaj malzemelerine bile trip atıyor olabilir.
*Bir burak yada bir Tarık dan "sen makyajsızda güzelsindir" iltifatı almış olabilir.
*Mutsuzsa yapmamış kendini salmış olabilir.
*Cildi havalansın diye yapmamış olabilir.
*Belkide sırrının maybelline olabileceğinin farkında bile değildir henüz.
*Makyajsızda , usta bir heykel traşın ellerinden çıkmış sanat eseri gibi keskin ve prüssüz yüz hatlarına sahiptir.

Kendine güveni vardır, kendini öyle beğeniyodur, gerek duymuyodur. Bu bayanlar için evlendiğinizde falan doğal halini görünce; "ulan ben n'aptım" demezsiniz. Sevdiyseniz zaten doğal halini sevmişsinizdir, badanalı halini değil.

yaparım yapmadan çıkmam dudak nemlendiricim allığım ama yazın pek tercih etmiyorum eyelinersiz asla :p

Sabahın köründe derse giderken yapmıyorum.
Özgüvenimde yok, güzel de değilim sadece geç kalmamak için.

-Kendini makyajla rahat hissetmiyor. 'Boylede iyi' dusuncesinde olup, zahmete bile girmiyordur. Kendisi cilli bom'dur ve cillerini saklamak istemiyordur. Makyaj'da en onemsedigi sey: Gozler ve dudaklardir. Fondoten ve pudra ona agir geliyordur. Birkere sevmiyordur, ayrica rahatina da duskundur. Makyajsiz daha guzelim diye dusunuyordur, ama rimelsiz de yapamiyordur.

Geri