Makyaj yapan bayanlar daha mı çekici oluyor ?

Konu sahibi son olarak 2607 gün önce görüldü
Sizce Makyaj yapan bayanlar daha mı çekici oluyor ?

Sadelikten yana olsamda bi allığın yakışmıcağı kız yoktur diye düşünüyorum.

makyajdan makyaja değişir bu durum lakin sadelikten yanayım.

Abartılan makyaj badana yapılmış ev gibi geliyor bana:)

Kişiye göre değişir , bazı insanlar doğal haliyle daha güzeldir , mesela dudakları dolgun ve kendinden kırmızı bir kız o dudakların üzerine birde kırmızı ruj sürerse abartılı olabilir , ancak özel bir günde o makyaj kaldırılabilir. Ama yüz rengi normalde biraz soluk bir bayan biraz makyaj yapsa daha hoş görünür. Yani makyaj herkesin yapabileceği bişey değil bence yakışanı var yakışmayanı var şahsen normal günlerde makyaj yapmayı doğru bulmuyorum. Yada sevmiyorum :) Özel günlerde makyaj yapılınca hem değişiklik oluyor , insanlar alışık olmadığı için =) Aman ne kadar ince düşünmüşüm ha alt tarafı bir boya

Aksine bazı bayanları itici kılıyor, bir ruj sürüyorlar agzına bi ton boya sürmüs gibi hic hos degil. (:

abartilmazsa evet, ama bazi bayanlarda makyaj surunce guzelllikten kaybediyolar,
ama surme, al ve cok azicik far yaki$ir diye dusunuyom ^^

ben en çok tesettür ile birlikteki abartılı göz makyajını çok beğeniyorum.

ya bizim sınıfta makyajın çok yakıştığı kızlar vardı ama bunlar makyajsız derse gelince hasta gibi görünüyorlardı
çok yakışınca da onsuz dışları çıkmamak gerekiyor bi arkadaşı öyle görünce hasta mısın diye sordum
sonra fark ettim çok güldüm kendime :Pp

100 erkeğe sorduk "makyajlı mı makyajsız mı " tek popüler cevap aldık.

- 90b

Ben hariç herkeze yakistiriyorum ;)

Kaşını gözünü delecek, yüzünü badana boya haline getirecekse kötü olur.
Sadelik iyidir, ve olması gerektiği kadar makyaj.

Bazıları evet ama genel olarak hayır

Bilene ne ala yakışır.
Bilmeyeninde yüzüne gözüne bulaşır.

insan görünümlü fondötenler var..:d

Makyaj yapmanin amaci zaten dikkat cekmektir.Makyaj yapan biri benim gozumde kendine guvenmeyen ozguveni eksik bayandir.Kusurlari kapatmak yada cicili bicili ruj oje surmek kullanmadigim icin ve ihtiyacim da olmadigi icin nefret ediyorum.Tesetturlu bayanlar icin makyaji hic acmiyorum zaten onlar neyin kafasını yasiyor hic bilmiyorum

sözde güzelim diyn bayanların %80 ini ıslak mendille temizliyebilirsiniz ^^

Bazı bayanlar makyajla kendilerini itici yapabiliyorlar.
Kararında bir makyaj elbette çekici kılar bir kadını :)

Geri