Makyaj Sahtekarlık Mıdır?

Konu sahibi son olarak 968 gün önce görüldü
Makyaj güzeli olanlar hemen belli ediyor kendini zaten, değildir bence. :)

Bir kalem çekme, bir ruj sürmede bir şey yok.
Instagramda kaşı olmayanların öncesi/sonrası olarak görüyoruz, katman katman make up sahtekarlığı.

Sahtekarlık, ağır bir itham olur bence. Bu videodaki makyaj zaten fazlasıyla abartılı gunluk yaşamda bu tarz makyajı nadir yapan bulunur. Ayrıca doğallıktan yanayım, makyaj yapmasın diyen erkeklerin çogu makyajlı kızlara bakar, onlardan etkilenir bu gerçek. Kısacası bu sahtekarlığa ağzının suyu aka aka kanacak bir çok erkek olduğundan şüphem yok=)

Hem evet hem değil

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem de ne sahtekarlık.

Aman beyler, Araba fırçası ve Basınlı su ile bir güzel yıkayın.
Hayal kırıklığı yaşamayın.

bazılarının normal halini görünce şoka uğradığımız gerçektir

Destekli sütyenden başlayalım konuya. ljkljdfv

eklemeyi unuttum değildir asıl olanı görmeyi bilmiyorsan git köşede ağla

yerim sizin dogallinizi .p makyaj ile badanayi karistirmadigimiz surece sikinti yok. Her kadina yakisir allik ya da surme :)

Yetenegi sahtekarlik olarak adlandirmak dogru bir sey degil.Bazen ben bile şok oluyorum degisimler karşısında. =)

Eğer malzeme iyileştirilebilir değilse zaten sizin göreceğiniz şey de çirkin olur büyütmeyin bu kadar. Ve "sahtekarlık bu" diyebileceğiniz kadar ağır olan makyaj çoğu kadını çirkinleştirir. Sildiğinizde daha güzel bir şeyle karşılaşırsınız muhtemelen.

Bazilarinda oncesi ve sonrasiyla alakasi olmadigi icin sahtekarlik demimde aldatma var... bi kac saat makyaji ben sursem acaba nolur lmfooioo

Duru guzellikdie efendim.

Destekli sutyen olayı ayrı bir kandırmaca, içi yarıya kadar boş 3 tl lik büyük cipsler gibi.
Sosyal medya'da evet sahtekarlıktır, kız fotoğrafında efekt kullana kullana Caramel Macchiato'ya dönüşüyor.

Göz boyamak teriminin paralelidir :)

Kendini iyi hissetmekse amaç değil.
tabi siz gene de abartmayın doğallık kaybolmasın.

Geri