makyaj çantamda ne var

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Bende orayı burayı karıştırdım ne denk gelsin kuyruk yağı dudaklarıma birebir alev gibi yapıyor 616C04F0-E3A2-4527-BCA9-775F06D6C361.jpeg

images (63).jpeg

Selamın aleyküm arkadaşlar.. Kanalıma hoşgeldiniz...
Bugün sizler için bir video hazırladım.. Nıvea canlandırıcı yüz yıkama köpüğünü anlatıcam..
Neler yaşadım.. bana neler kattı ve neler aldı.. bunlardan bahsedicem...
Ben normal ciltler olanını kullanıyorum.. cildim ne yağlıdır, ne kuru.. normal olan tek şey cildim bu arada... cildinizi iyi hissetmenizi ve cildi derinlemesine temizler, nemlendirir... yumuşacık köpük formülüyle mükemmel bir yüz yıkama deneyimi yaşatır...
Köpüğü nazikce efendime söyleyim, masaj yaparak yüz, boyun bölgesine uygulayın..... suyla durulayın..... mutluluk veren bu ürünü tavsiye ediyorum... Kanalıma abone olmayı unutmayın arkadaşlar.... tşk.

IMG_20200624_194116.jpg

Cildimizin bebeksi görünmesi için karşımıza florasan tipi simit ışık koyuyoruz ve kameranızın güzellik filtresini 0 kademesinden 3 kademesine getiriyoruz.Bu sayede cildimiz fotoğraflarda bebeklik halimize donuyor

Böylesine müstesna bir konu ancak böyle mahvedilebilirdi.. gercekten insanların cildi cok kötü....

İnstagramda çok güzel filtreler var. Öyle ki ben bile kendiimi tanıyamıyorum.

Gerek yok
Kameranın orijinali çok iyi
Ayrica senin tanimana gerek yok biz tanisak yeter

Eğer filtresiz halim gibi gözüküyorsam. Buradan bugüne kadar benimle bir şekilde arkadaşlık ve yarenlik etmiş herkese teşekkürlerimi sunarım..

Geri