makyaj çantamda ne var

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
herkese merhaba arkadaşlar.... bu başlık altında bebeksi ciltlere sahip olmanın ürünlerinden bahsedeceğim..... sponsorluk için dm atabilirsiniz.... :emoji_angel:

eveeeet, güne başladık, elimizi yüzümüzü yıkıcaz..... peki ne ile.... nivea urban skin detox yüz yıkama köpüğü ile.... özellikle iskender tereyağı gibi yağlı bi cildiniz varsa mükemmel bi ürün..... mucize resmen.... yağ, kir ne varsa söküp alıyor.... özgürce dolmuş camlarınıza kafanızı dayayıp uyuyormuş taklidi yapabilirisiniz..... kullanım sıklığı günlük.... gün atlamayın.... bi şişe zorlarsanız 10 ay gidiyor..... migros indiriminde 10 liralara düşüyor, 20 liradan fazla vermeyin..... :emoji_selfie:
DB13E3DA-2AEE-446B-A864-B3535CC4C0F3.jpeg

Evet arkadaşlar ben de hiç yanımdan ayırmadığım,, "Kullara o fırsatı vermicem.. Allah ayırmadıkca" dediğim en değerli taşım.. herkes tek taş takarken... Ben taş masajı taşıyorum... cünkü cildim parmağımdan daha değerli...cildinizin pürüzsüz olmasını ve parlak görünmesini sağlıyor... benim vazgecilmezimdir.. cünkü neden vazgeceyim...

images (55).jpeg

Son düzenleme:
anna hanım katkınız için teşekkürler..... trendyolda görmüştüm bugün.... boya fırçası gibi dümdüz sürüyo muyuz yüzümüze.... kullanım zamanı ve sıklığı nedir.... bu hususlarda bilgi verirseniz sevinirim.... :emoji_writing_hand:

Tekrar merhaba arkadaşlar..
Masaj taşını nasıl kullandığımla ilgili bilgilendirme yapmak için tekrar video hazırladım...
Öncelikle Cildimize temizleyelim arkadaşlar.. sonra, maske, serum, krem uygulayalım.. kirlenmiş bir halıyı temizler gibi.. temiz olmasına gayret gösterelim... gözenekleriniz acılacak ve taş mesaj aletinizi kullanma zamanı gelmiş olacaktır.. Cildinizde gezdirirken efendim, yukarıya doğru uyguluyoruz ve her bölgede en az on defa geciyorum... büyük taş olan tarafı, yanaklarımıza, alnımıza rahatlıkla uygularken,, küçük taşıda göz altları, burun üstü, kaşın ortası gibi yerlere şey yapıyoruz...
ve cildiniz daha canlı daha aktif daha bomba olmasını sağlıyoruz..
Bunu buzdolabında saklıyor ve özellikle gündüzleri uygulamanızı tavsiye ediyorum.. cünkü ben öyle yapıyorum..
Haftada 3 gün yapılması yeterli olacaktır..
Bebeksi ciltler dilerim.. hoccakalın...

titreşimli yüz temizleme cihazlarının manüeli gibi sanırım o taş.... huri hanımın kullandıkları arasında var mesela o cihazdan...... gereksiz bi ürün gibi geliyodu ama işe yarıyomuş demek ki..... alınsın..... :emoji_nail_care:

Tekrar merhaba arkadaşlar..
Masaj taşını nasıl kullandığımla ilgili bilgilendirme yapmak için tekrar video hazırladım...
Öncelikle Cildimize temizleyelim arkadaşlar.. sonra, maske, serum, krem uygulayalım.. kirlenmiş bir halıyı temizler gibi.. temiz olmasına gayret gösterelim... gözenekleriniz acılacak ve taş mesaj aletinizi kullanma zamanı gelmiş olacaktır.. Cildinizde gezdirirken efendim, yukarıya doğru uyguluyoruz ve her bölgede en az on defa geciyorum... büyük taş olan tarafı, yanaklarımıza, alnımıza rahatlıkla uygularken,, küçük taşıda göz altları, burun üstü, kaşın ortası gibi yerlere şey yapıyoruz...
ve cildiniz daha canlı daha aktif daha bomba olmasını sağlıyoruz..
Bunu buzdolabında saklıyor ve özellikle gündüzleri uygulamanızı tavsiye ediyorum.. cünkü ben öyle yapıyorum..
Haftada 3 gün yapılması yeterli olacaktır..
Bebeksi ciltler dilerim.. hoccakalın...
Abla bende masaj taşı yok kaşık kullanabilir miyim nolur cevap verr

titreşimli yüz temizleme cihazlarının manüeli gibi sanırım o taş.... huri hanımın kullandıkları arasında var mesela o cihazdan...... gereksiz bi ürün gibi geliyodu ama işe yarıyomuş demek ki..... alınsın..... :emoji_nail_care:
Ben minisodan almıştım, memnunum önerdim de çevreme. O taş yok ben de sanki işe yaramazmış yeşim taşı. Kahve telvesi gayet güzel bir maske, buzu da uyanınca sür juju. Kan dolaşımını artırır. Hatta gül suyunu dondurup kullan. Bu arada bu konunun makyaj ürünleri ile alakası yok.

Bu arada Sade'nin falına baktım..
Tuncelide keyif sürdükten sonra, bi sıkıntısı olacak.. öyle içimde kalsın istemedim. tşk.

Hiç öyle bir çantam olmadı.Sanırım fazla doğalım.En guzeli de bu :)

Geri