Makyaj Çantam

Konu sahibi son olarak 2557 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar,
Ben de kullandığım ürünleri paylaşma kararı aldım.
Bu şekilde birbirimize önerilerde bulunabiliriz.

Öncelikle fondöten olarak vazgeçilmezim,
NARS- SHEER GLOW
Kapatıcılığı iyi ve yüze güzel bir ışıltı veriyor.
Doğal bitişli bir ürün.
Yalnız nemlendirici sürmeden kullanmamak lazım, pul pul görünüyor.
Ben koyu tenli olduğum için Medium 4 (Barcelona) rengini kullanıyorum.

forumsalda danla bilic bu kadar oluyor :d

Hiç birini bilmiyorum cehalet diz boyu:(
Kızlar yorum yapar birazdan=)

Oo heyecanlandım şahsen ben :d
Nars fondotenim olmadı gerçi hiç, meybilin benimki, kullanmıyorum diye çok para vermiyim didim. :p
Ama bunun methini çok duydum efem.
Merakla beklööörüm.

Sıradaki ürün, bronzer.
Ben bu ürünü daha çok kontürleme için kullanıyorum.
Kremsi bir yapısı var.
Çok pigmentli ve oldukça koyu renkli.
Fırçayı değdirmek yeterli
MAKEUP FOREVER- PRO BRONZE FUSION

1. Nars fondoten kapatıcı memnun musun ? Hiç nars ürünü kullanmadım hafif makyaj yapan biriyim (Ruj haric) bi de allık ve rimel takıntım var.

2. Göz altı için kullandığın bir ürün var mı? Varsa hangisi ? Ben estáa Lauder'in aydinlaticisini ve rimelini kullanıyorum çok memnunum onlardan ama allık arıyorum hala kendime. Kafamda Nars vardı bir de çok popi değil ama Alix avien in alligini kullanmıştım mineralli o kadar memnun kaldım ki. Belki ona geçerim tekrardan.
3. Loreal Touch me kullanıyorum ben de aslında memnunum ama su bazlı koruyucu ve aynı zamanda kapatıcı işlevi gören bir şey arıyorum. Mac'in göz kalemleri favorim nasıl güzel tabii estáa Lauder benim vazgeçilmezim onu da geçen yaz denedim ama malum biraz pahalı olduğu için alternatifler arıyorum kendime.

Bilenler engin bilgileri ile beni aydinlatirsa memnun olurum.

1. Nars fondoten kapatıcı memnun musun ? Hiç nars ürünü kullanmadım hafif makyaj yapan biriyim (Ruj haric) bi de allık ve rimel takıntım var.

2. Göz altı için kullandığın bir ürün var mı? Varsa hangisi ? Ben estáa Lauder'in aydinlaticisini ve rimelini kullanıyorum çok memnunum onlardan ama allık arıyorum hala kendime. Kafamda Nars vardı bir de çok popi değil ama Alix avien in alligini kullanmıştım mineralli o kadar memnun kaldım ki. Belki ona geçerim tekrardan.
3. Loreal Touch me kullanıyorum ben de aslında memnunum ama su bazlı koruyucu ve aynı zamanda kapatıcı işlevi gören bir şey arıyorum. Mac'in göz kalemleri favorim nasıl güzel tabii estáa Lauder benim vazgeçilmezim onu da geçen yaz denedim ama malum biraz pahalı olduğu için alternatifler arıyorum kendime.

Eskiden shiseido kullanırdım kapatıcı olarak. Nars bence dünyadaki en iyi ürün cilt alt tonu turuncu olanlar için. Aydınlatıcım da nars. Ben de makeup forever, nars, clinique, mac den başka marka genelde yok. Eskiden yağ dengesi bozuktu cildimin, leke olmuştu. Düzenleme kadar çok problem yaşadım, artık yüzüme her şeyi denemiyorum. Kullandığım markalara da güvenim sonsuz. Söylediğin markayı bilmiyorum belki çok iyi bir üründür. İçeriği önemli bu konuda tabi :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nars allık alacaksan, ben pek kullanmam allık ama Nars-Orgasm en beğenilen, her tene gider denilen allıklardan, çok tatlı bir renk. :)

Geri