Maksat Zaman Geçirmek

Konu sahibi son olarak 3798 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam arkadaşlar ben Selim Medeniyet yoksunu bir şehirde okuyorum.Osmaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisiyim.Hatayın Erzin ilçesinde oturuyorum.Medeniyet aşığı bir gencim.İmkansız aşk derler ya öyle birşey.Zaman geçirmek,sıkılmamak amacı ile bu forum sitesine üye oldum.Tanıştığıma memnun oldum.Teşekkürler...

Hoşgeldin umarım iyi zaman geçirirsin.

Hatay'ın tarihi baştan sona medeniyet yahu. O ne biçim söz öyle. O medeniyet dediğin şeyi düzine düzine sıralanmış beton bloklar olarak görmüyorsundur umarım. Hoş geldin.

ben Tarihi yapılar vs bahsetmiyorum bayım dikkat ettiyseniz hataydan bile bahsetmiyorum.Osmaniye den insanlarından bahsediyorum.Saygılar...

Osmaniye için de aynı şey geçerli genç adam. Şikayet etmek talihsiz bir durum. Kemalat teferruattır, medeniyet detayda gizlidir.

Bayım İstanbul gibi saygın bir şehirde yaşadığınız için beni anlamakta zorlanabilirsiniz hak veriyorum.Ancak Osmaniye'de gerçekten medeniyeti bulamıyorum.İnsanların ne kendilerine ne başkalarına saygısı,sevgisi var tek dertleri kavga,dövüş,uyuşturucu.Benim karakterim bunları reddettiği içinde kimseyle anlaşamıyorum.Hiç arkadaşım yok burada...

Keşke İzmir'de doğup büyüseydimde bende gururla İzmirliyim diyebilseydim...

bu cümle bile medeniyetsizliğin bir göstergesi değilmidir?

Merhaba selim hoşgeldin
Giriş cümlelerine istinaden bir şey söylemek istiyorum müsaadenle
medeniyet yoksunu diye tabir etmişsin bulunduğun yeri lakin bir yeri güzelleştirmek insanların elindedir unutma ve büyük şehre övgüler yağdırmışsın da kozmopolit şehirler emin ol oradan daha yaşanılası değildir
ve bulunduğu yerden başka bir yere gitmek isteyen insan mutsuzdur
Yaşadığın şehrin illa ki olumlu yönleri de vardır bunlara odaklan bence ve mutlu ol olur mu

Hoşgeldin Selim,keyifli forumlar dilerim:tatlı:

Erzin' de bol bol portakal bahçesi vardır, büyük büyük uçsuz bucaksız turunç kokar her yer kokusu yeter arkadaşım. Bol bol ye derim ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri