Makine operatörlüğü daha mantıklı.

🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
Biliyorum ki buradaki çoğu arkadaş ya da devlet memuru ya da yönetici pozisyonunda. Veya o pozisyondan emekli.

Bugünlerde Trend kalifiye işçi bulma konusunda ya, işçi olanında iş makinesi operatörü kullanabileni çok daha kolay ve rahat ve daha fazla maaş ile iş bulabiliyor bilginiz olsun.

Yok abi çok eleman olursa maaşlar aşağı düşer böyle şeyleri çok dillendirme

Sevdiğiniz bir yakınınız var ve maddi sorun yok ise ona özel güvenlik olmasını tavsiye edin. Ancak sevdiğiniz ve daha iyi kazanması istediğiniz biri var ise ona mutlaka makine veya cihaz kullanabilen sektörlerde uzmanlaşmasını isteyin.

Sevdiğiniz bir yakınınız var ve maddi sorun yok ise ona özel güvenlik olmasını tavsiye edin. Ancak sevdiğiniz ve daha iyi kazanması istediğiniz biri var ise ona mutlaka makine veya cihaz kullanabilen sektörlerde uzmanlaşmasını isteyin.
Ben tornaciyim abi piyasa ölü iş yok

Ben tornaciyim abi piyasa ölü iş yok
Aydın'da daha önce çalışmış oldum Okt trailer'dan gördüğüm kadarıyla bu şekilde büyük iş yapan firmalarda senin gibi elemanların açığı her zaman oluyor. Böyle bir arayışta veya değerlendirmede bulundun mu?

İş Makinesi operatörleri için geçerli o anlatılanlar. Aranıyor, bulunamıyor. (Dozör, Kepçe, Vinç v.s.)

Yapabiliyorsanız
Kule vinç operatörü olun deli para var
(Kulevinçci olucam)
Çok mantıklı çalıştığım iş yerinde de var. Önce normal vinç belgesini alayım daha sonra onun başına geçerim mutlaka. Tabii bizimkisi normal araç üstünde uzayan vinçlerden büyük Gökdelenler için olanlardan değil.

Geri