Makarneks

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
3 çar bardağı su 3 dakika makarnex repliği ile reklamı dönen soslu makarna :p tanesi lira az önce meraktan aldım yaptım domates soslu olanını ve çok hoşuma gitti valla da güzel yani :kop:

Herkese öneriyoruz :p​

Yengeç'ler çok seviyor sanırım bu makarnayı :D Aç kalma durumunda pratik çözüm damak tadı kuvvetli olanların pek beğenemeyeceği fakir makarnası :Pp

Aaaahh .
Her gece bu saatlerde mütamadiyen yiyorum .
Alışkanlık yapıyor sanırım.
Gayet pratik ve lezzetli.
Peynir soslusuda fena değil .

Yengeç'ler çok seviyor sanırım bu makarnayı :D Aç kalma durumunda pratik çözüm damak tadı kuvvetli olanların pek beğenemeyeceği fakir makarnası :Pp

Fakiriz ne yapalım :o​

Aaaahh .
Her gece bu saatlerde mütamadiyen yiyorum .
Alışkanlık yapıyor sanırım.
Gayet pratik ve lezzetli.
Peynir soslusuda fena değil .

Peynir soslusunu denemedim sadece onu da bugün deniyim en iyisi:D

Sakarya da üretilen acı soslusu daha bir güzel olan yeni nesil kolay yapılabilen makarna

Ülker in çıkardığı 3 dakikada hazır olduğu iddaa edilen makarna.Denemedim henüz , deneyince tekrar yazacam

Bende ilk başta mırın kırın ederek almıştım ama evde kimse yoksa, sizde de yemek yapacak hal derman yoksa en iyisi bu. tadı da fena değil :)

Parasız veya vakitsizseniz alıp yenilebilir, paket içerisinde tüm halde olan makarnayı 3-5 parçaya bölüp tencereye atıyorsunuz, bir de içinden küçük paket toz halinde zımbırtı var, onu da ekleyip hazır hale getiriyorsunuz. Denedim pek birşeye benzetemedim ama kötü değil.

Ön yargılıyım :/ 3 dkda olan pudingler berbattı çünkü :coffee:

igrençti bence ramen gibi bekliyordum aldım sanki sıcak ketçaplı makarna gibi oldu tiksindim bi da yemem

ramenin gözünü seviyim ohhhhhhh
ramen.jpg

Makarna 'da 10 dk'da hazır . Suya koymaya mı eriniyorlar anlamadım ben :s denemedim ama makarnayı tercih ederim makarneks miş pehhh yemem ben bunu.

images

En sevdiğim makarna çeşitidir.
Bol tereyağlı yemek harika oluyor tavsiye ederim.

Asla almayacağım bir yiyecek türü. 1 TL olan her şeye karşıyım ben. :D

Geri