Makarnayı ekmekle yemek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Makarna, Pilav bunlar ekmekle yenmez. Doğulu iş arkadaşlarıma bir türlü anlatamadım ;d
Ha bir de yemeği tek tek yemiyorlar hepsi aynı anda bitirmeye çalışıyorlar , oda çok ilginç gelmişti, ama alıştım sonra ;d

Lasagne ve Spagetti Bolognese yerken yanında güzel İtalyan Ciabatta ekmeğide yiyorum.

Pilav, makarna, patates kızartması, mantı v.s ekmekle yenmez. Ekmeği çok tüketen biri değilim ancak Adana kebap varsa o zaman iş değişir. :)

Pilav, makarna, patates kızartması, mantı v.s ekmekle yenmez. Ekmeği çok tüketen biri değilim ancak Adana kebap varsa o zaman iş değişir. :)
patates kızartmasına katılmadım lefty hanım, derhal patsoculardan özür dileyin... pilav ve makarnaya ise katılıyorum, bizde de bunların yanında ekmek yenmez. ama bikaç restoranda soslu makarnanın yanında sarımsaklı kızarmış ekmek servis edildiğine denk geldim.

patates kızartmasına katılmadım lefty hanım, derhal patsoculardan özür dileyin... pilav ve makarnaya ise katılıyorum, bizde de bunların yanında ekmek yenmez. ama bikaç restoranda soslu makarnanın yanında sarımsaklı kızarmış ekmek servis edildiğine denk geldim.
Patso konusu vardı ve o başlıkta da yazmıştım, hayatım boyunca hiç tüketmedim ve asla da denemem.:)

Bazı restoranlarda farklı sunumlar olabiliyor hatta Samsun pidesi yanında mısır ekmeği getiren yerler de var ancak normalde sağlık açısından bazı yiyeceklerin yan yana gelmemesi gerekiyor, patates - ekmek de o gruptan.

Makarna zaten ekmek...
Mümkün mertebe tüketilmemeli zaten.

@Raskolnikov

İçinde sosis ve patates kızartması olan patso çeşidi de varmış, bir ihtimal onu deneyebilirim ve ona göre de yorum yaparım ancak tek patates kızartması ile ekmek karışımını hayal edemiyorum. :(

@Raskolnikov

İçinde sosis ve patates kızartması olan patso çeşidi de varmış, bir ihtimal onu deneyebilirim ve ona göre de yorum yaparım ancak tek patates kızartması ile ekmek karışımını hayal edemiyorum. :(
patates kızartmasının ekmekle yenmesinin garipsendiğine ilk defa denk geliyorum desem yalan olmaz lefty hanım, enteresan geliyor bu şaşkınlığınız bana jhdfg çoğu kahvaltı sofrasında bulunur bu ikili, eskiden lise kantinlerinin vazgeçilmeziydi mesela, patso dükkanları hala ortada. bütün hamburgercilerin, fast foodcuların menülerinde patates kızartması mutlaka olur. onlar hamburger ekmeği ya da biscuit olsa da ekmek neticede. tüketilir yani. siz bi deneyin derim ben...

patates kızartmasının ekmekle yenmesinin garipsendiğine ilk defa denk geliyorum desem yalan olmaz lefty hanım, enteresan geliyor bu şaşkınlığınız bana jhdfg çoğu kahvaltı sofrasında bulunur bu ikili, eskiden lise kantinlerinin vazgeçilmeziydi mesela, patso dükkanları hala ortada. bütün hamburgercilerin, fast foodcuların menülerinde patates kızartması mutlaka olur. onlar hamburger ekmeği ya da biscuit olsa da ekmek neticede. tüketilir yani. siz bi deneyin derim ben...
Patso satan yere girmediğim için denemedim ancak hamburger menülerde elbette ayrıca patates tükettiğim oldu. Ekmek arası olması da bana tuhaf geliyor ancak deneyeceğim. :)

Patates kizartmasini en sevdigi 5 yemegin arasina koymayanda nebilim

ekmek makarna yemek ekmek yoğurt yemek üniversitede parasızlığın insana yaptırdığı şeyler

Geri