Maide 51

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Din ve İnanç
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Esxhms.jpg

Konya'da belediyeye ait bir durak, sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar.

Konya'ya yakışır ama geç kalmışlar. Sosyal medya da çok konuşulup 2 gün sonra unutulup gider.

EsIJHh.jpg

Şunu koyalım da sonra esekherif gelince başka yerden girsin olaya. Videosu da zaten mevcut.

Konya olunca şaşırmıyor insan ajdjsjsjsj

Elhamdülillah Müslümanız. Dinin emir ve yasaklarına uyacağız elbet. Uyarıları dikkate almak lazım.

Konya belediyesi kaoscunun önde gideni zahar.

Esxhms.jpg

Konya'da belediyeye ait bir durak, sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar.

Bunu yayınlayan vakıf sizin öve öve bitiremediğiniz Saadet partili milli gençlik vakfı
Okuduğunu anlamayan, anladığını yanlış anlayan kör bir zihniyet.

Bir aydınlanma bekliyoruz esekherif bey. Benim ne işim olur sizin ortaklar ile. Ayrıca ben CHP'li de değilim, mevcut haramileri devirmeye en yakın parti olduğu için onları destekliyorum. EMEP üyesiyim, sevgililer abicim.

Bunu Konya belediyesi yayınlamıyor. Başkasının inancına sövmeyi özgürlük ve dindarlık sanan seküler zihniyetin mayın eşeği bir oluşum yayınlıyor.

Demek ki bir köstebek var diyoruz işte.
Tam temizlenememiş mi acaba?

Bir aydınlanma bekliyoruz esekherif bey. Benim ne işim olur sizin ortaklar ile. Ayrıca ben CHP'li de değilim, mevcut haramileri devirmeye en yakın parti olduğu için onları destekliyorum. EMEP üyesiyim, sevgililer abicim.

Maidenin ne olduğunu Googleye bakmadan söylersen sana bi akşam yemeği.

Eşek bey agresif olunca gözüme çok seksi geliyorsun. Ben bilmediğim için aydınlanma bekliyorum beyfendi. Bildiğim konu olsaydı, açtığım konuya yorum yapardım. Senin engin fikirlerin önemli benim için, bana sorsan futbol takımı derdim en başta.

Kuran-i Kerim Maide 51. Ayet soyle der, Yaudilerle ve Hiristiyanlarla "Gonul dostu" etmeyin. Arada fark vardir, bu ayette ayrumcilik yoktur. Ikaz ya da sizin iyiliginiz icin uyari vardir. Kisaca; Zulüm edenlerden uzak durun, temkinli olun der. Her zaman birileri kalkip arap dini, arap felsefesi der durur, iyi de siz demiyor musunuz otekilestirmeyin, sizin yaptiginiz nedir.?

Yahudi nin yedigini yiyin de diyor ayni sure esekherif bey. Damla zaten gönül dostu aciklamasi ile nokta atisi yapmis.
Hos geldin bu arada.

Geri