mahlas’tan hortlatmasını istediğiniz konular

Konu sahibi son olarak 442 gün önce görüldü
arama butonu kullandığınız halde bulamadığınız, neydi bu ya diye kafanızı duvarlara vurduğunuz, eskilerde kalmış ama bazen aklınıza gelip bulmaya üşendiğiniz konular varsa buraya yazın mahlas sizler için hortlatsın… yazar rankının hakkını veriyor bence, zamanda yolculuk resmen. emeğine sağlık.

istek: özlü sözle foruma giren irc üyeleri gibi bi konu vardı onu hortlatırsak sevinirim, teşekkürler.

bu ''gezdiginiz sehirleri karalayin'' gibi bir konu vardi. hani turkiye haritasiyla. onu biri bulabilirse memnun kalirim efenim
@Mahlas uhuh

Aslında bunu yapan tek ben değilim. Bazı arkadaşlar da becerebilmekte. Eski yönetim zamanında veto yiyince kalmıştı. Şimdi yeniden hayata geçirmeye çalışıyoruz :)

Aslında bunu yapan tek ben değilim. Bazı arkadaşlar da becerebilmekte. Eski yönetim zamanında veto yiyince kalmıştı. Şimdi yeniden hayata geçirmeye çalışıyoruz :)

bu ''gezdiginiz sehirleri karalayin'' gibi bir konu vardi. hani turkiye haritasiyla. onu biri bulabilirse memnun kalirim efenim
@Mahlas uhuh

Başlık mevcut görülmüyor. İsmi değiştirilmiş ya da tam dediğiniz gibi olmayabilir veya silindi. Xenforo yüklemesi sırasında bazı hesaplar gibi bazı konuların da uçması muhtemel olabilir. Diğer bir sebep de bu belki de. O yüzden ben de bulamadım, kusura bakmayın :)

arama butonu kullandığınız halde bulamadığınız, neydi bu ya diye kafanızı duvarlara vurduğunuz, eskilerde kalmış ama bazen aklınıza gelip bulmaya üşendiğiniz konular varsa buraya yazın mahlas sizler için hortlatsın… yazar rankının hakkını veriyor bence, zamanda yolculuk resmen. emeğine sağlık.

istek: özlü sözle foruma giren irc üyeleri gibi bi konu vardı onu hortlatırsak sevinirim, teşekkürler.

Aslında basit. Tabi ben ekseri PC'den girdiğim için daha kolay oluyor. Mobildeki arkadaşlar zorlanabilirler. Sözlük kısmında random şekilde sayfa numaralarını gezip, kafamın estiklerine mesajlar atıyorum. Bunlar bazen çok eski konular olabiliyor. Yani mesaj yazmak istediğim konuların çok eski olması için özel bir uğraş barındırmıyorum :)

@Mahlas uhuh

Senin konuyu görünce “melodan eleştirilmesini istediğiniz başlıklar” konusunu açasım geldi. sklks

• Kahkaha
Tepkiler: 0
Bi aralar ben de konu hortlatırdım.. forum da en sevdiklerimdendi.. hala öyle de telefondan yorucu oluyor o

• Kahkaha
Rica etsem şu ikisini hortlatınız :D

• Kahkaha
Yorum yapılmamış konuları güncellerse her açıdan iyi olabilir :)

• Beğen
Geri