Mahlas

Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye sözlüğünde nasıl konusu açılmamış başta şaşırır gibi oldum sonra anladım ..
Adamda yavşama genleşme yılışma olmadığı için, doğruya doğru yanlışa yanlış dediği ve kimseden de bir beklentisi olmadığı için haliyle unutulmuş ..
Böyle adamları severim ..

Tanismiyoruz lakin efendi seviyeli ve mantikli yorumlari var.

Paylaşımcılıklı kişiliğini seviyorum. Özellikle en sevdiğim yanı sürekli şaşırtması. Bir bakmışsın siyasetten girmiş bir bakmışsın +18 konular adsvsf. Polemiklere daha az katılması temennisiyle herşey gönlünce olsun @veysel

konu açıcı timin yaptığı gibi hiç durmadan olur olmaz konu açmayan, ilginç ve herkesin ilgi alanına hitap edecek konuları sindire sindire paylaşarak forumu güncel tutan saygılı adam.

Efendi insan.
Aynı evi paylaşmak istemezken bile o kadar naif yorumlaman cok hoş , sevdim (:

Fikirlerimizin pek uyustugu efendi saygılı gördüğüm nadir kişilerden birisi yolun açık olsun :o

İtiraf etmeliyim ki " T " nicli uyeye benzeten tayfadanim bende.
Forum icerisinde muhabbet kurmadigim uzaktan uzaktan saygi duydugum insanlar icerisinde VeyseL.
Zaman herseyi degistirir derler umarim duydugum sayginin dozajı arti yönde degisir.

Simdilik bu kadar yahu.

Ağırbaşlı , efendi ve saygıdeğer beylerden birisi. Aramıza yeni katılmış sanırım ya da ben son günlerde görüyorum kendisini. Konuları ve yorumları gayet yerinde , değişmemesini dilerim.

Saygılar bizden efendim:)

Kendini bilen olgun bir kisilige sahip. Guzel konulari ve yorumlari ile foruma renk kattigi asikar. Her zaman sevgiyle kal.

Bu arkadasin konusu yokmus acayim dedim(:
Kendisine buyuk hödüklük yapmıstım birisi ile karistirdigim icin lakin özrümüde dilemistim (:
Icimde kalmasin cinsel konu acmaya bayiliyo :dd
Simdilik bu kadar(:

Ay cicim, abimin konuyu açmış :cici: Uyuzdur biraz kendileri ama idare ediyos işte :p

2. sayfada konusu olan kişi :p

kendi halinde takılan efendi birisi olarak görüyorum umarım değişmezsin :)

Forumda ısındığım insanlardan biri. Konularını yorumlarını özellikle takip ediyorum. Güzel bi duruşun var

Kendisini biraz Qasem abimize benzettiğim olur. Ama kaliteli, sayygılı ve emek vermeye her daim hazır bir üye. Kendisini takip ettiğimi söyleyebilirim.

Ne çok sevenim varmış. Eksik olmayın : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri