“Madonna’nın Adında Uyuşturucu Mesajı Var” Diyen Prof. Aşıcıoğlu

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
TBMM’de Madde Bağımlılığını Araştırma Komisyonu toplandı. Gündemde ise madde kullanımı vardı… İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Faruk Aşıcıoğlu, ise yaptığı açıklamalarla madde kullanımının araştırılmasına ve de bunun nedenlerine değindi.

Prof. Dr. Faruk Aşıcıoğlu, Madonna’nın ismininin bir uyuşturucu maddesine benzerliğinden dolayı subliminal mesaj verdiğini açıkladı.

İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Faruk Aşıcıoğlu TBMM’de Madde Bağımlılığını Araştırma Komisyonu’nda bazı açıklamalarda bulundu

Faruk Aşıcıoğlu’nun mecliste Madonna odaklı yaptığı açıklamalar şu şekilde;

“Bakın, Madonna dünya turnesi kapsamında Türkiye’ye geldi dört beş yıl önce. Madonna’nın içindeki sesli harfleri çıkartın lütfen ‘m’ ilk harfi —’a’yı çıkartın- ikinci harf ‘d’ üçüncü harf ‘n’ dördüncü harf ‘n’. Yani ‘mdnn’. ‘MDMA’ diye bir madde var ya ‘ecstasy’, ‘mdnn’… Bir bakın turne kapağına, böyle kafası bulanmış, madde keyfinde olmuş bir kadın yüzü. Bakın, bu, gizli subliminal mesaj ”

Aşıcıoğlu ardından “Madonna’yı o albümle sokmayacaksınız Türkiye’ye ya da en azından, girdiyse belli yaş grubuna izin vereceksiniz.” sözleriyle Madonna’nın yasaklanmasını talep etti

Ayrıca caz efsanelerindenLouis Armstrong’a da değinen Aşıcıoğlu; ‘muggles’ diye bir şeyi vardır. Caz üstadı, hakikaten onun sanatçı kimliğine bir şey demiyorum ama o caz albümünün içinde hep maddeyi öven laflar var. Bunları dahi hesap edecek bir birim lazım.” dedi.

35a6753e7e0d0551f06649ede62525ad.gif

Bence madonna ilk bahar aylarında sızlayan ön dişleri getiriyor akıllara. Asıl sübliminal mesaj madonnanın kendisi.
Hâlâ erik gibi kadın. kütür kütür.
Eriğin tezgahlara düşmesi ilk bahar. Erik de tuza banarak yenir kütür kütür. Sonra onun mayhoş ekşimsi tadı ön dişleri sızlatır.
Benim için sızlayan ön diştir.
Uyuşturucuyu bilemedim

m,d,o harflerini cikarttim anna'yı buldum
benim de uyuşturucu ektisi uarattigim soyleniyordu.

Aşırı İslam'dan zehirlenmiş. Belli ki ebcet hesabı yapmış zamanında. Zaten kurgusu da olmamış aslinda.MDNN diye uyuşturucu olsa hadi adam yakistirdi diyecem. Lan MDMA var zaten MDNN yok. Ona bakarsan MADONNA aslen sınır ötesi harekatı müjdelemiştir önceden. (m)uzaffer (o)rdumuz (a)frinde.

Bir şizofreninin etkin makamlarda olmasindan daha korkunç ne olabilir.

Bahceliden sonra pek moda oldu bu hesaplar; onu cikar bunu topla. Yav he he xd

Zeka fışkırıyor maşAllah.

hadi illuminatiye inanıyoruz tutarlı dayanakları var ama bu ne hocam harf çıkararak komplo teorisi mi üretilir. biraz daha emek, azıcık daha kompleks şeyler üretmemiz lazım. :cici:

Prof. Dr bey isminizden f r u harflerini cikardigimda subliminal mesaj alıyorum.

Geri