Madeni paradan kolye yapma sanatı

Konu sahibi son olarak 186 gün önce görüldü
İngiliz zanaatkâr Adrian Thornhill, eski madeni paraları oyarak şahane kolye ucu tasarımlarına imza atıyor. Deli işi ve çok şık, öyle değil mi?

Image.aspx

Image.aspx

Image.aspx

Image.aspx

Image.aspx

Image.aspx

Image.aspx

Image.aspx

Image.aspx

Image.aspx

Image.aspx

Image.aspx

Image.aspx

Image.aspx

Bunda emek var en azından.Ben şişe kapağını büküp içinden zincir geçirip yapılmış kolyenin 750 liraya satıldığını gördüm.

Bunda emek var en azından.Ben şişe kapağını büküp içinden zincir geçirip yapılmış kolyenin 750 liraya satıldığını gördüm.

Gerçekten mi acilen şişe kapağı işine girmem lazım, sağ ol bilgi için. :D

Gerçekten mi acilen şişe kapağı işine girmem lazım, sağ ol bilgi için. :D

Ciddi bak :D Kapağı bükmüşler,boyamışlar,içinden zinciri geçirmişler sonra basmışlar 750 liralık etiketi :D İstanbul'un göbeğinde meşhur bir giyim mağazasında satıyolardı:D

Ciddi bak :D Kapağı bükmüşler,boyamışlar,içinden zinciri geçirmişler sonra basmışlar 750 liralık etiketi :D İstanbul'un göbeğinde meşhur bir giyim mağazasında satıyolardı:D
Sanki görmüştüm giyim mağazası dediğinde hatırlar gibi oldum. :D
Bende pet şişeden saksı yapabiliyorum. :dyg:

Sut sisesinin kapagindaki halkadan yuzuk yapabilirsin bana yeterki beni sonsuza kadar sev sözü geldi benim de aklima :T: Calismalar oldukca basirili paylasim icin tesekkurler Hüma.

Konuya girerken şöyle bir mesaj bekliyordum;
"Bir kumbara alın içine her gün en az 2 adet 50 kuruş ve fazlası miktarındaki madeni paraları atınız belli süre sonra kolye alacak parayı biriktirdiğinizi göreceksiniz. İyi günler"
Artık bilinç altım ilk okul seviyesine yeni geldiyse demek böle şeyler yaşıyorum.

Son olarak konudan kopmamak için bir bot mesajı yazıyorum.

"Çok güzelmiş konu için teşekkürler"

hah işte bunlar cidden güzel : )

Cok hosmus hakkaten gözüm kaldı hepsinde:o

Güzel yetenek helal olsun.

Geri