Maddiyatçı mısınız , Maneviyatçı mı?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Maddiyatçı mısınız , Maneviyatçı mı?

Bu zamanda para da lazım .Paran, malın ve mülkün olmazsa dinini yaşayamazsın . Adam yerine koymazlar . Köpek kadar değerin olmaz.

Para herşeydir. İmanı satın alır. Yanmaz kefen sattirir adama

Ben kendimi Allah yoluna adadım.

Hem maddiyatçıyım hem de maneviyatçı neden tercih yapayım ?

Bu zamanda para da lazım .Paran, malın ve mülkün olmazsa dinini yaşayamazsın . Adam yerine koymazlar . Köpek kadar değerin olmaz.

İnandığın Resulün de parası yoktu, malı mülkü yoktu. Ashabın ve ümmetin çoğunluğu fakirdir. Din, adam yerine konmak için değil, Allah rızası için yaşanır. Bak sen çok dikkatimi çekiyorsun, çok yanlış konuşuyorsun. Laf söylüyoruz, gidip saçma sapan konular açarak karşılık vermeye çalışıyorsun. Ya kardeşim, Müslüman olmak clonla çoğaltmak değildir, yaşamaktır. Para yoksa din yaşanmaz ne demek ya? Sana kim öğretiyor bunları? Senin yaşın kaç evvela? Cahil cahil konuşuyorsun. Parayla saygınlık ve değer kazanacağına, adamlığınla kazan. Bu din, uyan herkesi adam eder merak etme.

Araştır bakalım, "istemez misin ya Ömer, dünya onlara cennet bize olsun" sözünü ne üzerine söylemiş efendimiz. Araştır, oku, öğren, içselleştir. Delirtme insanı.

Kopyala yapıştır işi kolay ama iş yorum yapmaya gelince ikidir rastlıyorum batıyorsun. Ateistlere laf yetiştirmek yerine kendi eksiklerinle ilgilen önce.

Geri