Madde bağımlılığında hacamatın yeri ve faydası var mıdır?

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Madde bağımlılığından arınmak için hacamatın yeri ve faydası var mıdır?
Ciddi anlamda bilgisi olanlar yazar ise sevinirim.​

Açıkcası bilgim yok ama sesli düşünüyorum da olmaması gerek .. Bildiğim kadarıyla hacamat kirli kanı vücuttan atmak için kullanılan eski bir yöntem .. Madde bağımlısının damarını komple değiştirsen ne olacak ki ! Sonuçta asıl zarar gören kısım beyin değil mi ?

Vücut tekrarlanan madde kullanımlarında maddenin ani etkilerine karşı bir direnç geliştirirse fiziksel bağımlılık oluşur.

Madde etkilerine rağmen normal işlevini sürdürebilme çabaları içinde olan vücutta hücre zarı, algılayıcılar ve beyin kimyası bir dizi değişikliğe uğrar. Bu durumun ortaya çıkması günler, haftalar sürebilir, bu nedenle fiziksel bağımlılığın azalması ya da kaybolması için de benzer bir zaman süresinin geçmesi gerekmektedir.

Fiziksel bağımlılık olarak adlandırılan koruyucu bir dizi değişiklik ortaya çıktıktan sonra, kullanılan madde miktarını azaltma ya da tamamen kesme çabası, yoksunluk belirtisi olarak bilinen bir dizi sorunun ortaya çıkmasına neden olur.

Uyuşturucu maddeye karşı psikolojik bağımlılık gelişmeksizin fiziksel bağımlılığın gelişmesi imkansız gibidir. Bir maddenin fiziksel bağımlılık gelişebilecek şekilde bir maddeyi uzun süre ve yüksek dozlarda kullanması için psikolojik bağımlılık olmasını düşündürür. Aynı zamanda fiziksel bağımlılık geliştiğindeyse bağımlının kendini rahatsız eden belirtilerden kurtulması için tekrar madde kullanması gerektiğini keşfetmesi çok uzun sürmez. Bu maddenin tekrar kullanılmaya başlamasında psikolojik ve fiziksel baskıların olduğu anlamına gelir. Fiziksel ve psikolojik bir huzursuzluktan kurtulma da daha güçlü bir psikolojik bağımlılığı ortaya çıkartır.Hacamat, ağrılı rahatsızlıklardan tutun da psikolojik rahatsızlıklara kadar vücut iç organlarının işleyiş sistemi ve sinir sistemini regüle etmede önemli bir rol oynamaktadır. Hacamat ile bağ dokusundaki toksik birikimler temizlendiği için vücut rahatlar. Ayrıca hacamat sayesinde lenfatik sistemdeki tıkanıklıklar giderilmektedir.
Dolayısıyla lenfatik sisteminin güçlü olması aslında vücudumuzun kuvvetli bir bağışıklığa sahip olması demektir. Hacamat yaptıran insanlarda lenfatik sistem daha güçlenir ve buna bağlı olarak Bağışıklık Sistemi de güçlenir. Ağrılı rahatsızlıklarda özellikle de Boyun Fıtığı gibi rahatsızlıklarda kaslardaki spazmı çözmekte işe yarar. Migren, baş ağrısı, sırt ağrısı, sırtın tamamındaki ağrılar, bel, bacak problemleri, alerjik bazı rahatsızlıklar, mide problemleri, karaciğer gibi rahatsızlıklara iyi gelir. Psikolojik problemlerde de bu işlem uygulanır ve etkili olur.

Açıkcası bilgim yok ama sesli düşünüyorum da olmaması gerek .. Bildiğim kadarıyla hacamat kirli kanı vücuttan atmak için kullanılan eski bir yöntem .. Madde bağımlısının damarını komple değiştirsen ne olacak ki ! Sonuçta asıl zarar gören kısım beyin değil mi ?

Öyle deme :/
Bu insan arınmak için her yolu deniyorsa ve tedavi yardım destek ne var ise başvuruyorsada mı ?

Öyle deme :/
Bu insan arınmak için her yolu deniyorsa ve tedavi yardım destek ne var ise başvuruyorsada mı ?

Dediğim gibi bilgim yok ama madde bağımlılarının kurtulacağı yegane yer rehabilitasyon merkezidir ve o yerlerde hacamat uygulaması yapıldığını duymadım ..

Değerli Vera, bu tedavinin bildiğim kadarıyla herşeye faydası var.Yapan ve yaptıran çevrem var.Mucize denecek sonuçlar çıkartıyor bu tedavi.

Bu tedavi sadece damar ve kanla ilgili değil.Kişinin maneviyetına da, beynine de hitap ediyor.

Bundan dolayı, öyle bir durum söz konusuysa denenmesi lazım diye düşünüyorum.

Dediğim gibi bilgim yok ama madde bağımlılarının kurtulacağı yegane yer rehabilitasyon merkezidir ve o yerlerde hacamat uygulaması yapıldığını duymadım ..

Zaten bir senedir Bakırköy Amatemde tedavi görüyor ve son altı aydır temiz.Tedavisi hala sürüyor hem psikolojik hem ilaçlarla.O yerlerde değil zaten Sevgili EkSeN bu uygulama hem dua hem fiziki yapılıyormuş.İşin ehli insanlar bulmak şartmış .

Değerli Vera, bu tedavinin bildiğim kadarıyla herşeye faydası var.Yapan ve yaptıran çevrem var.Mucize denecek sonuçlar çıkartıyor bu tedavi.

Bu tedavi sadece damar ve kanla ilgili değil.Kişinin maneviyetına da, beynine de hitap ediyor.

Bundan dolayı, öyle bir durum söz konusuysa denenmesi lazım diye düşünüyorum.

Bizde öyle duyduk , Kullandığı maddenin vücutta yarattığı deformasyon çok fazla ve şu an üstüne kullandığı ağır ilaçlar bedenini , ruhunu fazla yordu.Hala halüsülasyonlar krizler geçirebiliyor , korkuyorum :/

Hani olur ya bir şey sebep olur aracı olur , acaba mı dedik ama bilemedik de .Konu hassas olunca insan tereddütte kalıyor işte.

Hacamatın hiç bir yan etkisi olduğunu duymadım o açıdan endişe etmeyin bence ..

Ablam belli araliklarla yaptırır. Sifasini gördü.
Bi cok tanidigim da yaptırıyor. Hic bi yan etki olmadi. Aksine faydasını gördüler.
VERA RABBIM TEZ ZAMANDA sifa versin. Inşallah kurtulur

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ablam belli araliklarla yaptırır. Sifasini gördü.
Bi cok tanidigim da yaptırıyor. Hic bi yan etki olmadi. Aksine faydasını gördüler.
@VERA RABBIM TEZ ZAMANDA sifa versin. Inşallah kurtulur

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saolasın , eksik olma .
Çok yol katettik ben inanıyorum kurtulucağımıza , hatta şu an yanımda okuyor :cici:
Eyvaalah Afra .

Geri